Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strzelaniem

Brzydka dziewczyna

Polecane posty

Mam ochotę puknąć jakąś brzydką dziewczynę. Najlepiej żeby miała przetłuszczone włosy, trochę pryszczów na twarzy może być z lekka gruba. Mój problem polega na tym, że ciężko taką znaleźć:] Bo większość Polek jest ładnych, a jak już się taka znajdzie to jest zazwyczaj tak zakompleksiona i niedowartościowana, że myśli, że sobie robię z niej żarty podrywając ją. Poza tym mi zależy tylko na seksie, a gdzie ja bym się z taką panienką pokazał gdybym miał ją zabrać na jakąś imprezę itp. Nie wiem gdzie takiej szukać, nawet jak się wejdzie do klubu to tam same ładne panie i takie jest łatwiej wyrwać niż takie brzydkie. Czy jestem normalny? Bo wydaje mi się to dziwne, bo nikt z kolegów tak nie ma chyba, bo z nikim nie odważyłem się o tym gadać:D

Gość guuuupol
jesteś gupi

Gość materatz
poszukaj na dworcu centralnym w Warszawie, jest ich tam wiele o tej porze i schodzą się na kolację, czyli w śmietnikach szukają frytek i inne odpady a capią cudownie po skonsumowaniu denaturatu , są młode ale wyglądają jakby miały ponad 40 lat

Gość ale ty chcesz
brzydką czy zaniedbaną? Bo to różnica! Tłuste włosy może mieć im ładna dziewczyna

Gość Kotek 72
Polki są ładne "inaczej"