Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinkaaaaaa

CHCE SCHUDNĄC - POMOCY

Polecane posty

Gość chudzinkaaaaaa

Potrzebuję schudnąc tak z 10, 15 kg.. teraz mamy zimę, jakieś pomysły.. chciałabym w koncu załozyc rozmiar S , XS proszę pomóżcie albo opiszcie jak wy chudłyscie bede wdzięczna z całego serca ! mam 19lat 64 przy 160 cm

Gość chudzinkaaaaaa
proszę niech ten temat nie zgnie:(

schudłam bez zadnej diety, dużo wody, mało cukru, ogranicz cukier, eliminacja słodyczy, małe posiłki, mniej chleba i ziemniakow etc :) nie jedz po 18:) a przynajmniej 2,3 godz przed spaniem

Gość chudzinkaaaaaa
to są takie ogólne.. ja bym chciała konkrety, jakas dieta, dane cwiczenia.. bo tak ogólnie to ja nigdy nie bede wiedziała co jesc.. musze miec czarno na białym co mogę a czego nie, bo że słodyszy i białego chleba, fast foodów to wiem... jakaś dobra dietka? konkretne cwiczenia któraś poleci?? ps. agnet ile schudłas?

Gość chudzinkaaaaaa
??

8 kg :) z 62 na 54 no rozumiem, moze ktoś poleci jakąs fajną diete, ale z tego co tu widzę, to jakies katowanie się , kawa na sniadanie, jajko na obiad :) ogranicz węglowodany ale w żadnym wypadku ich nie eliminuj całkowicie! jem normalnie, więcej warzyw, zupy, woda jest bardzo ważna

Gość chudzinkaaaaaa
a kopenhaska? bo tyle opinii słyszałam ...?

Gość ryba piaskowa
a kopenhaska to ci rozreguluje metabolizm szanuj swoje zdrowie dietę układa się indywidualnie, dla siebie a nie z gazetki dla pani krysi

Gość ew...
ja też schudłam tylko ograniczając jedzenie- do minimum słodycze, piłam wodę, zieloną herbatę i ogólnie jadłam mniej. działa naprawdę :)

Gość chudzinkaaaaaa
:)