Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makeupkit

ZAZDROSNE MOJE KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość makeupkit

NIE WIEM CO SIE DZIEJE WCZESNIEJ TEGO NIE ZAUWAZALAM. MOJE DWIE NAJBLIZSZE KOLEZANKI SA ZAZDROSNE O OCENY, CIUCHY, CHLOPAKA,NAWET, ZE MAM BLYSZCZACE WLOSY. KRYTYKUJA, OBGADUJE NAWET SIE WYSMIEWAJA,JEDNA NAWET POTRAFI WYJSC Z SALI JAK MAM LEPSZA OCENE OD NIEJ, CO JEST? DLACZEGO LUDZIE SA ZAZDROSNI?

Gość lady stokrotka
no tak juz niestety jest mam podobnie...moje koleżanki sa tez o mnie zazdrosne,czasami juz nie potrafie sobie z tym poradzic,nawet placze przez to ......

Gość dfcsadfew
bo ludzie nienawidzą jak ktoś jest lepszy od nich, taka natura człowieka ja tez bywam zazdrosna ale zazwyczaj trzymam to dla siebie i nie okazuje tego. przykre to.... tez znam to uczucie. moze pogadaj z nimi o tym ?

Gość nie wszyscy sa zazdrosni,jak
inni maja lepiej.Ja taka jestem:) wali mnie to,czy ktos ma lepszy dom,samochod,prace,ciuchy itd. Ciesze sie tym,co mam i jest mi z tym dobrze:) jak bylam wszkole sredniej i na studiach,to niestety czasami spotykalam sie z zazdroscia dziewczyn:O jedna mnie znielubila za nowe buty i zdany za pierwszym razem ciezki egzamin:O czesto slyszalam,jak baby obgadywaly swoje kolezanki (mnie obgadywanie nie interesuje),do ktorych sie potem slodko usmiechaly.Masakra.Wolalam trzymac z chlopakami,bo oni przynajmniej pod tym wzgledem maja poukladane w glowach.

Gość makeupkit
no ja rozumiem ale co ja na to poradzę, że jestem ładniejsza, mądrzejsza, mam powodzenie i pieniądze, no co ja na to poradzę??

.... a może po prostu Cię nie lubią przez twoją zarozumiałość....może mają dość wysłuchiwanie że to TY jesteś wspaniała,ładna ,mądra,bogata,i masz cudowne oceny...pomyśl o tym i wszystkim nie okazuj swojej próżności :)

Gość makeupkit
spierdalaj...ie zazdrosne suki

Gość makeupkit
OCZYWISCIE KTOS TU SIE PODSZYWA ;/ DZIECI...

Gość nie rozumiem zupelnie
no coz takie sa niestety niektore baby...ja np. ciese sie, z moim kolezankom sie dobrze uklada, chcoiaz czasem nutka zazdrosci sie pojawia, ze ktos ma np. lepsza prace, ale nie okazuje tej zazdrosci nie jestem zla. Mialam taka koelzanke jak te Twoje...i wiesz co? najlepiej zmienic kolezanki. wiem co mowie...

Gość oj oj mam ładniejszą lalkę
i już mi zazdroszczą a na święta dostanę autko dla Barbie takie różowe wiecie i jeszcze lustereczko takie malusie jupiiiiiiiiii mam błyszczące włosu juhuuuuuuuuuuu