Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrajna nieodpowiedzialność

Dlaczego robicie sobie dzieci, a potem narzekacie?

Polecane posty

Gość nbjjb
każdy z nas chce mieć partnera koło siebie, ale często są zgrzyty, kłótnie i narzekamy często na parntnerów - to samo

Gość rozwódkaaa
skrajna nieodpowiedzialność ma pewnie z 11 lat pewnie uważa też, że chore dzieci też są planowane, tak samo jak strata pracy, kochanki męża i światowy kryzys, pofilozofujesz sobie na studiach młoda/młody (jak dotrzesz)

Gość prawda ogólna
nigdy nie mogłam...jeżeli nie rozumiesz dlaczego nazywanie kobiet KR jest skurwysyństwem to schowaj się do szafy i zastanów trochę... Autorce nienawiść wylewa się uszami, ciekawe do kogo najbardziej, może do siebie samej... Owszem, ludzie są różni, bywają głupkami, draniami, ale uogólnianie jakichkolwiek cech zarówno w przypadku kobiet jak i mężczyzn jest przejawem totalnej ignorancji i głupoty. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, jak i jedna baba, która rodzi dzieci, żeby postać sobie w mopsie nie definiuje kobiet w ogóle....ech...szkoda gadać...

Gość nigdy nie mogłam
no to moze Ty sie schowaj do szafy :O bo nie wiem dlaczego czujesz sie oburzona słowami jakiejs zupełnie anonimowej osoby na forum - uderz w stól .....:P?? a ja ja nawet rozumiem i podzielam jej zdanie. sama mam dziecko- absloutnie chciane i co wiecej planowane , nie było moim jedynym osiagnieciem zyciowym ani celem samym w sobie i jakos nie narzekam. Natomiast jest dośc duzo sfrustrowanych kobietek ( sopro tez na tym forum), które albo z braku pomysłow na zycie lub zwyczajnie zaliczajac wpadke same zieją nienawiscia i jadem , uzlajac sie jakie to sa nieszczesliwe, wszystkiego brak itd itp takze, wiecej dystansu i wiecej uzywania zwojów mozgowych

Gość kukusia plastusia
Wyście się z macicą na rozumy pozamieniały :o każda baba myśli ci.pą zamiast mózgiem i dlatego tyle biedoty w tym kraju. Długie kolejki do MOPSU po kasę, bo robią dzieciory, a później pracować się na nie nie chce. Pasożyty.