Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcgjmbvm

pomozcie wybrac lapka!

Polecane posty

Gość fcgjmbvm

od kilkunastu dni zastanawiam sie nad laptopem i nie moge sie zdecydowac :o wacham sie nad 15,6 calowym a 13,3 calowym. 13 sa sporo droze w takich konfiguracjach jakie mnie interesuja, za to sa lzejsze i zgrabniejsze, no ale nie maja zazwyczaj napedu... 15 wydaje mi sie strasznie wielka i ciezka, za to sa tansze i maja naped dvd. niby jakos nieczesto bede go tachac (na uczelnie blisko, do domu jezdze auem itd) ale bardzo chcialam miec 13, niestety taka na ktorej pojda mi sims 3 sa zajebiscie drogie... dodam, ze mam stacjonarke i monitor 19 wiec lapka moge bez problemu podpinac pod monitor i nie ma problemu z komfortem pracy. no i koniecznie obudowa musi byc taka, zeby sie nie rysowala, czyli chropowata a najlepiej ze szczotkowanego aluminium... no i nie wiem- kupic dobrego lapka ale 15calowego czy cos o wiele gorszego ale 13 ktora chialam?

Gość xxxxxxxxxóp
ja mam LG obudowa pęka nie polecam

Gość fcgjmbvm
lg w ogole nie biore pod uwage, tylko asus,hp,toshiba i dell :)

Gość hubabubaaaaaa
acer 5820tg. Lekki, cena ok, zgrabny, wąski. tyle ze 15,6cala. Chodzą mi simsy 3 :P

Gość Słowo Boże Na Dziś
Biblia mówi: "Jeżeli twoje oko jest przyczyną grzechu wyłup je, jeżeli ręka, utnij ją." Chyba nie muszę dodawać, że nie tylko rękę powinieneś sobie amputować...:classic_cool:

Gość fcgjmbvm
cena do 2,2 tys zl :P