Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

lody;/

Polecane posty

Gość seks dla ciebie
"w chorzowie" Muszę zmienić miejsce pobytu ;-) Faceci, jak ten twój, nie wiedzą, jaki skarb mają u swego boku.

Gość jak chcesz żeby mu było dobrze
a moja koleżanka 12 lat starsza sika na faceta i jest bliska większym extremom,eh życie

a żebyś wiedział! na dodatek świetnie gotuję

mimo wszystko kocham tego gnoja tylko mam kurewne kompleksy ze nie wyglądam jak laski z jego stron:(

saaaaaaaaaay dla mnie to też obleśne ..kojarzy mi się z tanimi dzi**ami .. piszecie o tym jakby to była konieczność w związku .. bo bez tego facet zdradzi . a ch*j ! To jest obleśne i wg mnie kobiety robiące to się nie szanują . moze poprotu do seksu trzeba dorosnąc? moze w zwiazku seks to cos wiecej niz zwykłe rypanie sie ? moze chodzi o to , zeby nie tylko brac ale i dawac... to nie jest konieczny element, ale niezmiernie fajny i jezeli jest to obrzydliwe i oblesne.. to moze w ogole nie warto zaczynac zycia seksulanego, bo seks sam w sobie na dobrą sprawe tez jest oblesny :O

lubie robić loda.:)wiem że on to lubi,więc sprawia mi to frajde

jak jest umyty to nic nie czuje,żel pod prysznic:)

a jak troche gorzej ze świeżością to weź na rączke nivea balsam,ogrzej w dłoni i delikanie natrzyj góra,dół,bedzie kwiczał ze szcześcia,potam do buzi

Gość seks dla ciebie
"czyli w związku jest to wszechobecne?" No nie powiedziałbym. "sex dla ciebie a ty skąd?" Centralna Polska. "na dodatek świetnie gotuję" Takiej kobiecie, to facet powinien gotować... a nie ona jemu. "tylko mam k**ewne kompleksy ze nie wyglądam jak laski z jego stron" Już ja zakochałem się w takiej, która fizycznie mnie pociągała, ale co z tego... jak nie byłem z nią szczęśliwy. Nie była miss, ale działała na mnie, że każdego dnia pragnąłem jej rozgrzany do czerwieni :P ... a ona wiecznie "nic" :-/ Nie musisz być piękną miss Wenezueli, wystarczy, jak będziesz się podobać facetowi... a gusta, jak wiadomo, różne są.

jasne że byłby,nie pamietam,ale któryś z rockmenów wyciął sobie dwa dolne żebra żeby dosięgać:)

wosy na ptaku nie rosną ! a jajek nie musisz lizac jak nie ogolił

normalne w kazdym zwiazku jest i sie pojawia w pewnym momencie lub etapie,jestes jeszcze mloda i byc moze dlatego to wydaje cie ze to jest oblesne,a kobieta wtym momencie musi sprostac wymaganiom faceta w lozku

Gość seks dla ciebie
"i te okropne włosy jak sa" To namów go na strzyżenie! Lepiej się prezentuje i nie będzie ci tam nic przeszkadzać. "któryś z rockmenów wyciął sobie dwa dolne żebra żeby dosięgać" Marilyn Manson

jak to musi sprostac?????????? to co jestesmy od tego zeby im dogadzac bo nas zostawia , chore jakies, a gdzie miłośc?

jakie gusta różne są,jak jemu sie podobają wszystkie?kiedyś napoczątku naszej znajomości jechaliśmy do warszawy i on mi po drodze na widoki przy trasie mówi:jak ja bym chciał być bogaty,dziennie by z innych korzystał:(

Gość seks dla ciebie
"normalne w kazdym zwiazku jest i sie pojawia w pewnym momencie lub etapie" Wiele kobiet by się oburzyło ;-) "kobieta wtym momencie musi sprostac wymaganiom faceta w lozku" Nic nie musi, nie przesadzajmy! Może szukać faceta o niewielkich potrzebach i marnym temperamencie.

Gość doradca;D
florcia;D porozmaiaj ze swoim chlopakiem moze on chce zebys mu zrobila loda ale sie wstydzi citopowiedziec jak chcesz toja z nim moge porozmawiac ;DD

tak sprostac tak jak i kobieta ma swoje potrzeby w lozku zeby dostac orgazmu i jakas pozycje tak i facet tez ma swojepotrzeby ktorym musi sprostac facet.najlepsza rada porozmawiaj z nim sczerze:>))

Gość doradca;D
Florcia na jakim swiecie ty zyjesz? pozdrowionka dlaciebie i twojego k.... ;d;D