Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńka9933

Chciałabym spotkać prawdziwą miłość- wszyscy mnie ranią

Polecane posty

Gość Oleńka9933

Jak w temacie. Nie szukam (bo nie wolno ) ale chcę by mnie znalazł :) Czy są jeszcze porządni, którzy są gotowi na miłość? Mam prawie 18 lat ale nie lubię przygód, jestem normalną, odpowiedzialną dziewczyną. Nie piję (okazjonalnie jedynie), nie palę, nie przeklinam. Dlaczego Wy faceci takich nie doceniacie? :(

Gość hehehehaalalalalal
czemu nie wolno szukać? ja tez bym chciała, chcę być z chłopakiem który mnie nie chce. tęsknię za nim, powiedziała mu co czuję, ale on jest nie ugięty

Gość chrupkie chrupki
Nie szukam (bo nie wolno ) ale chcę by mnie znalazł Czyli szukasz ksiecia z bajki, ktory przyjedzie na koniu i cie porwie? Milosci TRZEBA szukac, bo sama do ciebie nie przyjdzie. Musisz sobie dac szanse i nie wystarcza mrzonki, modlitwy - trzeba wziac sprawy w swoje rece! Nie doceniaja takich kobiet, bo sa nudne, bo czekaja, az sie za nie podejmie decyzje. Wiecej wiary w siebie i ODWAGI! Jestes mlodziutka i znajdziesz kogos, kto cie doceni. Z tytulu i posty wywnioskowalam, ze pisze to jakas stara panna po 30-tce. :)

Gość hehehehaalalalalal
do chrupkie chrupki ja staram się wziąć w swoje ręce,, walczę o niego i walczę a on jest nie ugięty, poradz jak go zdobyć, proszę

Gość Oleńka9933
nie wolno szukać bo wtedy się nie znajdzie- i coś w tym jest. Przez pół roku szukałam kiedyś na siłę i nic. Jak przestalam to się trafil - palant. Miłość jest cholernie dziwna. A psa mam :) Tyle że to sunia xD Ja tez walczylam kiedys o bylego, a jak dowiedzialam sie ze ma dziewczyne to staralam sie jak najlepiej sie da. hm... to byl wielki błąd- kolejny facet przez ktorego wylalam 1000łez i mialam małą depresje.

Gość Poszukiwacz 2010
Ja doceniam i takiej normalności oczekuję, proste

Gość hehehehaalalalalal
kupiłam mu prezent na mikołaja- to ma byc niespodzianka, ale nie wiem czy w ogole uda mi sie z nim spotkac, walcze o niego-tak jak napisałaś wzięłam ta sprawę w swoje ręce, ale jakoś mi nie idzie. prezent i tak mu dam, bo kupilam dla niego, nie dla kogos innego.

Ale szukanie nie koniecznie działanie na siłę i za wszelką cenę Siedząc i czekając na miejscu to prawdopodobieństwo, że sam na Ciebie wpadnie jest naprawdę niewielkie Jak już nie chcesz szukać to przynajmniej umożliw się znaleźć

Gość hehehehaalalalalal
no jest dziwna jest, i naprawde potrafi przezwyciężyć wiele, ja poprostu czekam aż zmięknie,w sumie w miłości wszystkie chwyty dozwolone :D

Gość Oleńka9933
chrupkie chrupki - wiem, ze mam jeszcze czas ale lubię przytulić się do silnego ramienia, czuć, że on mnie kocha. Szczerze kocha. W sylwka pójdę pod palac kultury - tam będzie duzo facetów :D będę szukać z tabliczką : Chcę faceta z głową a nie mózgiem :P Żarcik :) ( a tak a propos mózgi to oni mają na dole:P )

A ja nie uważam, że w miłości wszystkie chwyty są dozwolone. Jesteśmy ludźmi a nie zwierzętami w rui walczącymi o partnera by móc kopulować i spłodzić potomstwo No, ale może założenie, że człowiek to coś więcej niż zwierze jest błędne

Gość snobowiązałka
zbyt dużo harleqinów czytasz i filmów romantycznych oglądasz.