Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna z odzysku

Szantaz księdza odnosnie komunii swietej

Polecane posty

Gość panna z odzysku
Ja nie napisalam ze wkurza mnie to ze musi chodzic na Msze Sw w niedziele bo od lat chodzimy cala rodzina ale denerwują mnie te listy obecnosci.Kazdy chodzi wg wlasnego sumienia a nie dla podpisu,prawda?

Gość ja też mogę powiedzieć
jak słucham takich historii to nóż mi sie w kieszeni otwiera na tych złodziei. Sama niedawno brałam ślub i wiem co oni potrafią:o A córka pewnie nie może się doczekać tego dnia z powodu balu i prezentów.Powiedz jej że i tak jej taki zorganizujesz,prezenty dostanie i będzie się cieszyć.Dla dzieci w obecnych czasach komunia nic więcej nie znaczy...

Gość warzywniakowa
Tez by mnie wkurwiało to sprawdzanie obecności. Bo wiara to jest sprawa własnej woli, a nie jakieś odhaczanie na liscie. No ale tu to bym jeszcze powiedziała - OK, nic sie nie stanie, jak się od dzieci bedzie troche dyscypliny wymagało. Natomiast roraty o godzinie 6 CODZIENNIE to jest zwykłe przegięcie pały. Dziecko ma zwyczajnie pójsć do komunii, wczesniej jakoś tam pogłębic swoją wiedzę religijną, ale nie musi od razu stawać sie moherową ciotką, co wygrzewa ławkę w kosciele dzień w dzień