Facet, podobno przystojny. 0 Napisano Listopad 30, 2010 Dzisiaj odjebałem kawał dobrej roboty ;) Jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edmunt Pipa Napisano Listopad 30, 2010 papierkowej? wytrzepałeś wszystkie worki po cemencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet, podobno przystojny. 0 Napisano Listopad 30, 2010 Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Listopad 30, 2010 kurwa a ja dzisiaj zgubilam czapke w autobusie... a byla to moja ulubiona... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet, podobno przystojny. 0 Napisano Listopad 30, 2010 Ja tez kiedyś zgubiłem czapkę, ale i tak była chujowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Listopad 30, 2010 a moja była zajebista... i fajnie w niej wygladałm a malo jest takich twarzowych... zorietowałam się 5 minut póżniej. Wróciłam na siedzenie na którym siedziałam i juz jej nie było... ktos się kurwa ucieszył... a czapka kosztowała 120 zł... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet, podobno przystojny. 0 Napisano Listopad 30, 2010 no to szkoda czapki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Listopad 30, 2010 helena - pociesz sie, ze pelno jest takich historii :] ja tez raz zgubilam w autobusie 120zł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Listopad 30, 2010 a najgorsze ze drugiej takiej nie kupie bo w sklepach wszedzie takie zjebane sa że to szok... autorze sorka że odbiegam od tematu ale musze się wyzalaić bo jestem wkurwiona co to za robota byla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet, podobno przystojny. 0 Napisano Listopad 30, 2010 to była papierkowa robota. Nie mogę więcej napisać bo mógłbym się przez to zdemaskować. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Listopad 30, 2010 ee tam ja tez w papierkowej siedze ;). A co ustawy piszesz ze nie możesz zdradzić? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet, podobno przystojny. 0 Napisano Listopad 30, 2010 nie nie ;P end of topic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena p 0 Napisano Listopad 30, 2010 dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach