Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

dziewczyny w klubie

Polecane posty

jakis czas bylem w klubie dzieki mojej dobrej kolezance ktora mnie zabrala z soba stalem sobie w konciku i patrzylem na ludzi tanczacych i nagle poszedly do mnie dwie opce mi dziewczyny i sie przedstawily i zabraly mnie do tanca bardzo sie zdziwilem tym bo ja nie jestem piekny co mowic brzydal ze mnie to bylo piekne nigdy nie bylem tak blisko z dziewczyna co dopiero z dwie ma jak sie skonczyla pioseka to sie troche speszylem i odszedlem jak myslicie one chcialy czegos wiecej czy co bo juz nie wiem

to trzeba było chociaż z nimi poźniej porozmawiac .. mzoe chciały Cię poznać co//

Gość inulinka
fajne masz sunie, musisz być miłym chłopcem ;)

albo się nie doceniasz i juz... spodobałes się panną, zagfadały do ciebie a ty im zwyczajnie spitoliłes.... a one były atrakcyjne?

Gość dkgkdjdk
całkiem ładne ? więc to był sen , tak, że możesz dalej spać spokojnie :)

Gość niech go ktos przytuli
"no nie troche potanczylem to znaczy tylko jeden kawalek i ucieklem" :o :D

Gość przeciez ona sciemnia
ble ble, juz chuj strzelil twoja niesmialosc, to bylo po prostu niegrzeczne :D

Gość dkgkdjdk
a może on nadal biegnie i teraz pisze w tym biegu ? kto wie , dzisiejszy internet bezprzewodowy może zdziałac cuda

Gość prawiczy prawiczek 28
Aż się chce zakląć KURWAAAAAAAAAA Następny klient narzekający na kafe na urojone problemy. Jak widać laski same się do niego odzywają. Jak myślicie który prawiczek jeszcze kłamie? Obstawiajmy który następny przyzna się do odstępstwa od drogi cnoty :classic_cool:.

Gość przeciez ona sciemnia
stawiam na prawiczego prawiczka 28

Pewnie sie speszyłeś, bo były wyższe od ciebie. Z tego co pamiętam, wzrost to twój największy problem.

a ja nie wmawiam sobie braku urody wiem co mowie bo wielokrotnie ludzie dawali mi do zrozumienia i nawet mi to mowili ze jestem brzydalem wysmiewali sie i takie tam

Nie wątpię w twoją brzydotę, ale wydaje mi się że więcej punktów tracisz wzrostem niż twarzą.

no wiesz wzrost tez nie dodaje mi uroku jak wszedlem do tego klubu to jak spojzalem to prawie wszyscy z wyjatkami chopaki byli wyzsi o demnie i tak samo dziewczyny

Mimo wszystko jakieś sie tobą zainteresowały. Jesli to nie był zakład lub żart, możesz to sobie zapisać na plus.