Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

dziewczyny w klubie

Polecane posty

Gość samotny_18
ja jestem nadal prawiczkiem i sie z tego ciesze bo to nie dlatego ze nie mialem okazji tylko dlatego odmawialem dzieeCZynom, nawet w klubach a to napewno ja jestem brzydszy od ciebie

może chciały się lepiej poczuć i dowartościować takie puste zachowania mają we krwi

też nie chodzę do klubów ani dyskotek, byłem raz w podstawówce i mam uraz, zresztą w takich miejscach nikogo wartościowego się nie pozna

Gość ikaikaika
dlaczego na imprezie 'nikogo wartościowego się nie pozna' ??? :O ja uwielbiam chodzić na imprezy, jeśli tylko nic innego mnie nie blokuje w dany weekend, to jestem ZAWSZE w klubach i sie bawie i spotykam z ludźmi a uważam się za wartościową osobę kończę studia, mam poukładane w głowie, mam swoje ideały i zasady którymi kieruję się w życiu. jestem osobą jak najbardziej kulturalną , inteligentną i ułożoną ... i LUBIĘ SIĘ BAWIĆ -bezalkoholowo, bo zazwyczaj prowadzę :) szkoda że ktoś uważa że na imprezach nie można nikogo 'WARTOŚCIOWEGO' poznać... bo sam na własne życzenie odbiera sobie okazję by poszerzyć grono swoich znajomych. :P < żal > nie twierdzę że we wszystkich klubach jest odpowiedni poziom, ale raczej z reguły unika się miejsc gdzie jest typowe 'kinder party' -gdzie nastki pokazują 'jakie to one są dorosłe' :P trzeba odwiedzić pare miejsc i znaleźć to które ma przyzwoity poziom. ot cała tajemnica. :) a wtedy nieograniczony strumień nowych WARTOŚCIOWYCH osób masz na wyciągnięcie ręki :P

Gość sdfsfsdfsdf
Większosć klubów jest zdominowan przez bydło z gimnazjum.

"Akurat tacy ludzie jak my nikogo w klubie nie poznają." Jak ktoś lubi tam chodzić to proszę bardzo. Mnie takie kluby nudzą. Wlę siedzieć w domu z dobrą książką albo przed kompem

"trzeba odwiedzić pare miejsc i znaleźć to które ma przyzwoity poziom. ot cała tajemnica. a wtedy nieograniczony strumień nowych WARTOŚCIOWYCH osób masz na wyciągnięcie ręki" A introwertyk stanie się wtedy duszą towarzystwa... Padam ze śmiechu.

"Wszyscy się bawią, a ja podpieram ścianę." To tak jak ja :D

mi tez nie bardzo wychodzi bawienie sie w klubie troche potancze bardzo malo a w wiekszosci tez podpieram sciane ale jak sie napije piwka lub dwoch to sie rozluzniam i jest calkiem milo :)

Nigdy nie byłem w takim miejscu i nie kusi mnie żeby tam iść. Nie widzę w tym żadnego celu. Ani to przyjemne, ani pożyteczne.

korjonos - a byles kiedys w klubie ? mi sie calkiem podoba fajna muzyka mozna popatrzyc jak ludzie sie bawja fajnie ale ja nie wytrzymuje wiecej niz 2 godz puzniej mam dosc

Nie, nigdy nie byłem. Staram się unikać głośnych i zatłoczonych miejsc z dużą iloscią bliżej nieznanych mi osób.

"mozna popatrzyc jak ludzie sie bawja fajnie" Masz Internet, TV - też możesz patrzeć, nie wychodząc z domu.

"Staram się unikać głośnych i zatłoczonych miejsc z dużą iloscią bliżej nieznanych mi osób." Ja robię to samo. Jakieś poczucie bezpieczeństwa jest.

A co to za przyjemnosć obserwować jak bawią sie inni? To tak jakby bezdomny poszedł do marketu, żeby patrzeć na rodzinę Billa Gatesa robiącą zakupy.

kiedys nie moglem przebywac w wiekszym skupisku ludz bo odrazu mi sie kolowalo robilo mi sie zimno bylo mi zle mialem tak zwane stany lekowe w domu tez miewalem ale poszlem do lekarza i jest teraz lepiej i moge sobie pozwolic wyjsc gdzies od czasu do czasu :)

Muzyka też jakaś dziwna leci. Z gatunku tych klubowych to lubie tylko "adin złoty internet".

BLE BLE - zmień przeglądarkę albo reinstaluj sterownik od dźwięku.

Ja tańczyć nie potrafię, a te ruchy które oni tam wykonują sa dla mnie obciachowe i krepujące." i pewnie ruchy frykcyjne tez są obleśne,obciachowe i krępujące ;) ?