Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dresiaż

Mientaja dawaj do mnie :D

Polecane posty

Mintaja, ja wiem że jestem młodszy i w ogule ale poszła bys ze mnom na nieszpór?

liczyłam na taką odpowiedz!:D A wyczekałam mego tutejszego no i po 4 zasnelismy.. wstalam o 9 i jestem nie do zycia.. Ale popołudniu się zebrałam no i kupilismy wkoncu panele!:D i sypialnia będzie szata :classic_cool: ach moja sztuka perswazji

Mientaja a jak nie wyrażę postanowienia poprawy? :P Jak zdrówko szanowne, jutro do szkoły czy wyro?

To będzie źle :classic_cool: Nie wiem, może zajrzę do szkoły, a teraz zostawiam Was gołąbeczki 🖐️ :) Dobranoc :)

Nie, nie spędziłem. Pierwsze pół dnia spędziłem na pisaniu z jedyna słuszną ;P kolejne pół dnia spedziłem na obowiążkach a kolacje zjadłem z Karolą

dresiaż wiesz ze nie masz o co :classic_cool: O no to fajnie:) nawet powiem Ci ze nie czuje zazdrości, tylko radość :P:P Za sekunde idę spać bo nie chce brać z Ciebie przykładu :D

Wenus nie bedzie z Karolą tak jak bylo :O Ma żal :( Co do Ciebie to ... to na mailu jutro napisze ale przypomnij :P 🌻 dobranoc narzeczono moja 🌻 😘

Trzeba czasu, z pewnością doceni to jaki dla niej jesteś mimo zainstałej sytuacji :) Wiesz że wiele osób po prostu to olało. Jeśli coś złego to napewno nie przypomnę :P Dobranoc narzeczony ;) 👄🌼