Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dresiaż

Mientaja dawaj do mnie :D

Polecane posty

Nie akurat tam gdzie te filtry robiłem to Autoryzowana stacja Obslugi była :O raz wstawiłem tam fure i był to ostatni raz. A jutro/dzisiaj jade do kolegi do warsztatu bo tam sobie sam ogarniam u niego w cieple zamiast pod blokiem

Dresiaż:D trzeba je zobaczyć na żywo, kiedyś na nie rzygałam a teraz ... ❤️ No tak Autoryzowany.. :D No faktycznie lepiej w warsztacie, bo na tym dworze to można zamarznąć :o Nie idziesz przypadkiem już spac?:D bo samej mi się to chyba nie uda :P

Wenus, właśnie te panele mi podchodzą i dlatego sie martwie. Wyszło na to, że mamy podobny gust. Nawet nestea peach lubię 😭. Czy ja kiedyś poznam nadającą podobnie do mnie i zainteresowaną mną? 😭 Bo jak narazie to te co na mnie lecą odpędzam a te co bym chciał to zawsze jakaś przeszkoda :P

bo brzoskwiniowa najlepsza :classic_cool: No bo widzisz, przychodz taki cwaniak i sobie juz "zajmuje" 16 letnia dziewczynke :P Musisz szukać swej wybraki w gimnazjum.. Bo jak po 20 i wolne to typ kobiety która swe bujne zycie uczuciowe rozpoczyna dopiero po 30 :P

A tak na serio to z miłoścą jak ze śmiercią na każdego przyjdzie czas:) nigdy nie lubie tego sformułowania ale jest jak najbardziej trafne :P To idziesz spać czy nie :D

Niekoniecznie, laptopa i tak postaram się zamknąć :P Zostanie mi comedy central i co 20 minut ustawianie telewizora na kolejne 30 minut zanim się wyłączy :D A już dzisiaj to zrobiłam z 3 razy :P Zawszew zanadrzu jeszcze mam tabletki nasenne mojej mamuśki :P Dobranoc jeszcze raz Drechu ❤️