Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny_18

tylko dla samotnych

Polecane posty

Gość samotny_18

witam naZywam sie Patryk i zaloZylem ten temat poniewaz jestem i chce sie podzielic swoimi uczuciami badz tez rozmysleniami zyciowymi z kims kto mnie nie zna ale jednak zrozumie albo rozumie to slowo [samotnosc] prosze o wpisy

Gość nigdy nie jest za późno
czy samotny_18 oznacza 18 lat. jeśli tak to dlaczego samotny - brzydki , głupi, niemota , nieśmiały czy ...?

Gość samotny_18
jestem niesmialy to napewno , czy brzydki to ja tak uwarzam no i jestem napewno samotny bo nie mam przy sobie nikogo w txm dla mnie obcym kraju...

Gość nigdy nie jest za późno
Samotny, w jakim obcym kraju. ten Kraj jest obcy dla Ciebie czy Ty jesteś obcy dla Kraju Przemyśl to. Jest nas więcej, samotnych. ja też siedzę sama ale nie myślę o tym. Właśnie szukam Sylwestra dla singli i wyobraź sobie - brak miejsc a imprez wiele. Chodzą te połówki po świecie i nie mogą na siebie trafić.

Gość samotny_18
anglia jest obca dla mnie a ja pewnie dla niej

Gość Marta_19
Oj jesteś młody ;) Na pewno spotkasz dziewczynę dla siebie. Cierpliwości...

Gość samotny_18
mlodosc nic do tego nie ma... Przeszedlem juz w zyciu wiecej niZ pow.inienem w 30lat. Cierpliwosc jest wazna tak samo jak milosc. Czasami sa takie sytuacje ze trzeba ja ominac. Niestety ja ze swojej juz dawno zrezygnowalem...