Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lightttty

to jakas masakra, ja nie wytrzymam, naprawde...

Polecane posty

Gość Lightttty

mieszkam od wrzesnia w domu mojej siory która wyjechała do anglii opiekujac sie jej dziecmi.Zawsze było w tym domu zimno ale teraz to jest masakra!Idą w każdym pokoju grzejniki na 750 w a mi kostnieja rece. okna sa plastikowe ale tak napierdala zimno przez nie, że szok!. W nocy obudziłam sie z zapaleniem pęchcerza które mnie co chwile łapie, każdy już chorował tutaj, w łazience zimno zaraz po umyciu tak jakby człowiek wchodziła na mróz! w piecu nie zapalę bo komin nie sprawdzany, potrulibyśmy się, teraz też siedzę z laptopem pod kocem. Mało tego mam czasami sine ręce z zimna, ogólnie jestem odrętwiała zawsze jak jest zimno, pęcherz mi co chwilę dokucza, mam dosc a to dopiero początek zimy!!!! piece mogą iść na 2000w ale wtedy korki wybija a byłoby wyedy cieplej. Nie rozumiem po co płacić kosmiczne rachunki za prąd jak i tak sie marznie w zimie, co ja mam zrobić? ubieram sie ciepło its co jeszcze?

Gość Lightttty
ile sie płaci za kominiarza

u nas od 30 do 50 zł w zależności co robi. Czy tylko kontrola czy jeszcze czyścił.

Gość herobb
z 30 zl za kominiarza.Nie potrujesz sie, jezeli zapalisz w sprawnym piec.Jezeli dym wychodzi z komina to jest wszystko ok.

Gość Lightttty
nie wiem czy bede miec kase teraz a gdzie mieszkasz? ja w krakowie

Gość Lightttty
chyba tak zrobie bo nie dam rady

Gość Lightttty
A podobno w kanadzie chyba jakis facet puszczał bąki i tymi bakami ocieplal mieszkanie dzieki temu przezyl bo to byla zima stulecia

Gość herobb
No ,tego bym nie radził,bo przy nieumiejetnym stosowaniu tej metody mozesz wysadzic dom w powietrze.

Gość stary wyga
propozycja-duzo ruchu w dzien ,pojemnik z gorącą wodą najlepiej z grubej gumy kladziesz na splot słoneczny momentalnie ogrzeje ci całe ciało a na noc gruba pierzyna z prawdziwego pierza i mozesz smiac sie z zimna !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lightttty
taak jeszcze sie podszywajcie debile, teraz uszczelniłam okna szmatami ale dalewj po nogach zimno, ja tu umrę u mnie zawsze cieplutko w domu było a tu taa syberia