Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezwyklyfacet2010

Jest tu kto???

Polecane posty

Gość andrea55
a ja uwielbiam wysokie obcasy i krótkie spódniczki.!

Verita, wiążesz kolegę, to co ja się będę wtrącał ;) Tak na marginesie, to wyrażam głębokie niezadowolenie, w okół tyle kobiet lubiących kusić, dla których seks jest dobrą zabawą, a ja musiałem na Królową Śniegu trafić ... :(

ja raz wyskoczyłam na imprezkę z mężem i ubrałam podkolanówki spódniczkę i zwykłe trampki. tańczę sobie i tańczę ( mąż w tym czasie pił przy barze z kolegami) a tu koleś się na mnie gapi i masuje po kroczu :) i oczywiście wyszło na to że moja wina

Ja tam obcasy okazjonalnie tylko bo wygodę lubię. A trampkach i jeansach najzwyklejszych jak się pokołysać samej na parkiecie to każdy się pogapi. Ja niestety często trafiałam na napaleńców. Teraz bardzo rzadko chodzę potańczyć bo mój nie lubi imprez

a ocierał się ktoś kiedyś o ciebie w autobusie? mnie to spotkało jakieś dwa tygodnie temu. stoje sobie jak człowiek a tu koleś ociera mi się o nogę jak pies jakiś.

W autobusie, w kolejce o imprezach nie wspomnę. A jak myślałam, że pomoże udawanie lesbijek z koleżanką to już nie mogłyśmy się opędzić. Nie zdradzam mojego Pana:)

i dobrze bogdan. boratka mnie raz sąsiad w piwnicy napadł w celu wiadomym. ale się okazało że guza mózgu miał i zmarł w niedługim czasie

no z jedną się raz całowałam i fajnie było :) sama do mnie podeszła i włożyła mi język do buzi, obca panna jakaś, ale skubana bardzo ładna

Takiego sąsiada pozbawiłabym cierpień związanych ze śmiercią z powodu choroby! Latem wygrzewałam się na kocyku nad jeziorem. Ludzi praktycznie zero i byłam sama. Nagle jakiś oblech starszawy podszedł i zaczął coś tam gadać. Kucnął i zaczął gładzić mnie po nodze. Noż kurwa jak mu powiedziałam bardzo grzecznie żeby spadał bo go wykastruje to się jeszcze obruszył jaka ta młodzież niegrzeczna teraz

Z kobietą chyba lepsza zabawa niż z takim cnotkiem. Raz mi się zdarzyło i było fajnie:)

dobre. mnie kiedyś na peronie taki stary dziadek, na oko 70 lat zaczepił i dawał 500 żebym mu pokazała. ale najciekawszą przygodę miałam z panami policjantami

robiłam licencjat w katowicach i szłam rano ulicą gdzieś koło 6 i jedzie policja "suką" i dwóch w środku siedzi. zatrzymali się i pytają czy mnie podwieźć bo ulica niebezpieczna tak rano mówiłam że im dziękuję, zaczęli namawiać, potem nawet straszyć że mnie za prostytucję zamkną. skończyło się w końcu na tym że mi pogrozili i pojechali

Raz na przystanku stałam i zatrzymał się jakiś merc a facet zaproponował 300 za zrobienie loda

innym razem pojechałam z eksem do sopotu. byliśmy na dyskotece, on tam przygruchał jakąś blond i wyszli a ja sama zostałam. i obcy faceci brali mnie na ręce i próbowali wynieść z tej dyskoteki w życiu się tak nie bałam. tam był taki wielki koks ochroniarz i ja się rzuciłam na niego i powiedziałam , że jedynym facetem z jakim w6yjdę będzie on. tamci odpuścili, ale koleś na poważnie to wziął. jak wyszliśmy to tak spieprzałam przed nim. nikomu nie życzę takich przygód