Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezwyklyfacet2010

Jest tu kto???

Polecane posty

W nocy śpię jak zabita. Ale jedzenie to rozkosz:) Na szczęście nie tyję

Gość Prawie Akurat
Jedzenie to rozkosz...

BARZDO! inaczej by mnie tu nie było przecież. jesteś moim wirtualnym kolegą który jeszcze chce ze mną popisać:) chwała i cześć ci za to bo nie wiem co bym zrobiła :(

wirtualny nie wirtualny, taki prawdziwy troche marudny ale mimo wszystko jest ;) u mnie za oknem burza sniezna! pakujemy sie i kierunek wyspy kanarysjkie!

;) nic mi o seksie nie pisz nawet. w nocy mój seks został zdeptany. jak bym była młodsza też bym napisała. wtedy byłam ładna, długonoga i biuściasta i niewinna. i czasami tak sobie myślę gdzie jest ta dziewczyna?

po nic mi on. wiesz co mi zrobił? w nocy jak spałam położył się na mnie i wszedł we mnie. robił to jak robot nawet na mnie nie patrząc (patrzył w ścianę) ale chyba mu przeszkadzałam bo kazał mi się odwrócić tyłem. i wtedy złapał mnie mocno za szyję, doszedł i poszedł spać. bez słowa

smutne to. zaspokaja wlasne potrzeby i nic pozatym. Ale pytania zadajesz dziwno interesujace;) tego nie mozna mierzyc miarą czasu pozatym ja jestem samotnym stadem wilkow (hangover) i nie lacze sie z samicami na dluzej niz to potrzebne w celu obopólnego zaspokojenia potrzeb cielesnych.

Niech ci nie bedzie smutno verito oh verito! wiecej wiary w siebie i przedewszystkim silnej reki, czemu dajesz sie tak traktowac? po czesci jest to takze twoja wina. sprawy w swoje rece i nie daj sie tyranowi :)