Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrewolwerowanykaloryfer

Reklamy które wołają o pomstę do nieba

Polecane posty

Gość wrewolwerowanykaloryfer

wszystkie środków czystości

Gość diankia
banku z M Peszek

Gość raj dla kotów
Relkamy kredytów

Gość marakuja***
reklamy prezerwatyw dla kobiet

Gość peszek.obciach
strasznie mnie drażni ta reklama z peszkową, nic do niej nie mam, nawet wniosla trochę świeżości w polską muzykę, ale w reklamie wygląda i zachowuje się głupio, szczerzy się, niby jest taka hop do przodu z tym seksem, i ta końcówka: a ja?... śpiewam... no żenada.

Najbardziej wkurwia mnie Hermanowa w reklamach knorra :O Kurva wsypuje proszek do wody, i zachwyca się jakie pyszne :O "ręka mistrzyni" :O

Gość kretyńskie autoreklamy TVN
poważnych aktorów i innych znanych ludzi zmusza się w nich do robienia kretyńskich min i zachowywania się jak gówniarze

Gość Hermanowa i Knorr
ciekawe czy "ręka mistrzyni" szybko doprowadza męża do wystrzału ? :P

Gość ojojojojoj
reklama dezodora ntu dove i te laski na kazda pogode i na kazda pache a najbardziej mnie irytuje ta w czerwonej bluzce i krotkimi wlosami jak mowi to tak jakby orgazm miala.

Gość pppapa
knorr z hermanowa to kompletna kicha czy tego nie widza???? za to jak caly rok, tak i ma swieta, BIEDRONKA WYMIATAAAAAAAAAA!!!!

no hermanowa tez dzia a mnie jak placht na byka, a w dodatku jest taka koszmarna i anty koboieca, patrzec nie mozna. do kogos tam wyzej-aktorzy nie sa zmuszani do brania udzialu w reklamowkach, dostaja oferte, tyle i tyle kasy i sie zgadzaja. sprzedaja swoja godnosc i dobre imie calkowicie dobrowolnie

Gość majcie oci na telebimkach
podoba mi sie ostatnia reklama netii z Tomaszem Kotem w roli DJa i najlepsze jak juz ktos napisal sa reklamy biedronki :D a wkurza mnie Hermanowa mistrzyni zuper w proszku i dove laski swiecace pachami:O

Gość Fafabujankakrisa
Reklamy Biedronek są the best! BIEDRONKA ACH BIEDRONKA :-))) A wku....ją mnie wszystkie reklamy Plusa teraz są te skrzaty które mieszkają nad salonem i też tak jak ludzie mają IGLIWIE!!!

Gość Filcharmonia
A mnie wkurza ta : może wpadłbyś jutro na kawę? chyba że już możesz? Kijem taką, kijem :P Stare pieroństwo a jeszcze się jej zachciewa! :P