Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaa

Jakie macie PLANY na dzis??

Polecane posty

Gość zaciekawionaaa

jak w temacie, jakie macie plany na dzis? co bedziecie robic co musicie zalatwic?

Gość zaciekawionaaa
up

Gość sakura25
Ja dziś muszę wyjaśnić sprawę dotyczącą dlaczego zostawił mnie mój chłopak, który uciekł się do powiedzenia mi o tym przez sms-a. Dziś stanę z nim twarzą w twarz ... tylko on jeszcze o tym nie wie, chcę go wziąść z zaskoczenia. Strasznie sie denerwuję ....

Gość jsl;kls
Ja mam wolne i sie obijam :D Zrobilam obiad, bylam na zakupach i w sumie niemam innych planow :)

Gość sdrerrrrrrrrrrr
ja dzis siedze w domku chora z chorymi dziecmi a maz jedzie na zakupy wieczorem.

Ja dziś trochę sprzątnęłam w mieszkaniu. Zaraz muszę iść dać psom jeść. Potem zbieram się na dyżur 2-godzinny. Po drodze wstąpię na pocztę, do sklepu motoryzacyjnego po nowe wycieraczki (liczę,że panowie mi je założą) i na stację benzynową.

a ja na urlopie :) mam w planach ogacenie klonika na balkonie i upranie/uprasowanie firanek, do czego zbieram sie juz z pół roku.... no i inne roboty domowe, czyli np. dwa prania, obiad, sprzątanie, ale to nic extra

Gość antyantyantyanty
na pewno musze jechac do biblioteki ksiazke oddac 😭

Gość Bella w chorobie
nie mam auta:) pojezdziłabym sobie.

Gość zaciekawionaaa
tez wstawiam. http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/ no ja od rana siedze w pizamie i sie obijam mam plan isc na zakupy zrobic rosol i czekac na chlopaka ktory ma wrocic z pracy pozniej :) no i sprzatanie pranie zmiana poscieli itede.. pracy na razie nie mam wiec w miedzyczasie szukanie pracy tez