Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znerwionalipcowka

ZESPOL CARINO BIALYSTOK -TRAGEDIA MUZYCZNA

Polecane posty

Gość Znerwionalipcowka

NIE POLECAM TEGO ZESPOLU NIKOMU-ZMARNOWAL NAM WESELE.SZEF-WODZIREJ P.EDWIN JEST ZARAZEM WLASCICIELEM PORT.INTER.H.WESELE I TAM SOBIE WPISUJE POCHWALNE POSTY JEDNOCZESNIE USUWAJAC TE NEGATYWNE.I SUGERUJAC SIE TYMI POSTAMI ZATRUDNILISMY TEN ZESPOL NA SWOJE WESELE,A CO SIE OKAZALO.ZESPOL TO TOTALNE DNO-ANI GRAC,ANI SPIEWAC ANI COKOLWIEK PROWADZIC.NIC ZESPOL NIE POTRAFI, CO JEDYNIE TO NIEZLE PIJA.DO DZIS SWIECIMI OCZAMI ZE WSTYDU PRZED ZNAJOMYMI.OMIJAJCIE ,,C A R I N O,, SZEROKIM LUKIEM.

Gość kilka propozycji mam :
ładnie to tak pisać o konkurencji? czasem gorzki smak trzeba przełknąć i stawić jej czoło a nie wypisywać takie rzeczy

Gość no no ....
jezeli mowisz ze to konkurencja, ja nie wiem, ale rowniez moze byc tak ze to ty jestes z tego zespolu.

Gość Jednamampropozycje
Panie Edwinie szefie zespolu CARINO ,popraw sie pan a nie bronisz sie pan w glupi sposob.Niby konkurencja na Carino pisze , a ja powiem ze Pan nie ma konkurencji.Taki poziom Carino prezentyje ze nikt do takiedo sie nie znizy , bo to poziom dna.A dlaczego pan wywala posty negatywne o Carino ze swojego portalu Hej Wesele.Puszcza pan mlode pary w kanal reklamujac sie na swoim portalu , a prawda jest taka ze zawala pan wesela i nalezy pana portal i zespol omijac z daleka.