Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Która powinna wygrać Tap Madl?

Polecane posty

Gość Sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jestem za Pauliną.

Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym TAP MADL. Bo nie oglądam telewizji od 2 miesięcy. Coś mi sie obiło o uszy :P że jakaś modelka polskiego pochodzenia nie umie poprawnie po polsku mówić ? I wszystkich to strasznie bawi ? !

tez ni widzialam tego nigdy, ale ogladalam zdjecia na necie i uwazam ze ta paulina wyglada na nudna i mdla do wyrzygu. niech nie wygra:) a co do dwoch pozostalych, to bylam dlugo przekonana ze to jedna i ta sama osoba

Gość chwalisz sie czy zalisz czleku
ma nadzieje,ze wygra Ola, a jak nie to Anka. Tylko nie Paulina!! Ona nawet nie wie co to znaczy How old are you???

Gość vgyukyb
mamy do wyboru brzydkie kaczatko, wiochmenke i szara mysz, nie wiem co gorsze

"how old are you?" to zapytanie w języku angielskim o wiek ;P cóż w tym załamującego i dziwnego, tego nie wiem ;)

Gość jestem za Anią
Paulina szkoda słów, a Ola tylko na zdjęciach wychodzi, na wybieg za niska, za mało wyraźna, Ania powinna wygrać:)

Gość chwalisz sie czy zalisz czleku
to w tym zalamujacego, ze Papierska nie wiedziala o co ja gosc zapytal i z przerazeniem w oczach pytala kolezanek o co kaman.

Gość jestem za Anią
brzydkie kaczatko, wiochmenke i szara mysz, tylko która jest która? ja dla mnie: Paulina wiochmenka, szara mysz Ola brzydkie kaczatko, szara mysz Ania wiochmenka

Ja byłam za Kaśka Paulina wszystkich chce na litosc wziąc, ciagle ryczy.. mysli, ze w Mediolanie tez kazdego ujmie łzami - masakra:O i nie umie nic a nic angielskiego, jest nieobyta i nie da rady anka- mi sie nie podoba , jest przygłupiasta, smieje sie jak idiotka i nie umie sie nieraz zachowac ola- nigdy jej nie zauwazałam, ginęła w tłumie

choć Ania z urody mi się nie podoba ,ale ma taką typowo ,,wybiegowa urodę" i ma szansę się wybić

Gość narcyzaa
Ola

Gość jestem za Anią
no własnie ma szansę się wybić:)

Gość awikala
ja jestem za paulina!! bo tak jak i ona nie umie angielskiego :P:D

Gość vgyukyb
i co z tego, ze jest za niska, to my wybieramy, trzeba dac jednej szanse, kazda ma wady

jestem za paulina bo jest piekna i fajna... ale wygra OLKA i to juz jest pewne. wiecie gdzie mozna obstawiac????????? postawilabym wszystko na olke bo wiem na 1005 ze to ona wygra !!! http://www.pudelek.pl/artykul/28792/top_model_faworytka_bukmacherow_jest_paulina_papierska/121/#comment_15686518 tutaj pudel pisze ze obstawiaja ale gdzie?????!!!! musze wszystko postawic na olke musze musze musze

Gość jestem za Anią
polskiego widać też nie umiesz:P

Gość no i teraz gada o biedzie
Paulinka dzis w dzien dobry tvn na pytanie dlaczego nie poszla na pielegnierstwo wyjechala z bieda powiedizala ze nie nie stac ja studia zeby samej sie utrzymac. a kto z przecietnej rodizny jest sameu w stanie sie utrzymac na studiach. pewnie wziela przyklad z tej malej Welc i bedzie dzis gadac o biedzie. moze cos dorzuci o niesmialosci.

Gość jestem za Anią
tez czuję, że Ola wygra, szkoda bo w Mediolanie, Paryżu, Nowym Jorku nikt o niej nie usłyszy, zrobi sesję okładkową Glamour i tyle jej kariery. Podpiszę kontrakt z agencją Next i faktycznie na castingach będzie tylko słyszeć ok, next:D

co sie idiotko nabijasz z ''paulinki'' skoro bieda jej nie pozwala na studia to czemu ma sie z tym kryc? i wcale nie odgapila od welc bo ona od samego poczatku nie kryla tego ze jest biedna. tez nie poszlam na studia bo mnie zwyczajnie na to nie stac i co w tym dziwnego? nie ma sie co smac z pauliny ciezkie zycie ma i ja ja doskonale rozumiem

paulina jest super ale ona nie wygra. jednak program pewnie jej pomoze i jeszcze oniej uslyszymy. 1 miejsce olka 2 anka 3 paulina i ja chce obstawic tylko nie wiem GDZIE???!!!

Gość vgyukyb
najlepiej poradzilaby sobie Ania, raczej sie nie wybijala, ale kazde zadanie wykonywala dobrze, moze z wyjatkiem jednego