Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Która powinna wygrać Tap Madl?

Polecane posty

Gość Graaacja
Ogólem byłam za Kasią... Teraz obstawiam Anię ;)

Gość A dla mnie z urody
I jeszcze ta Magda była ladna tzn ta ruda co doszła do nich.. One 2 z pamela i ewentualnie Paulina wyglądały ok ,a reszta może i sie nadaje na ten wybieg ,ale nie powala na kolana

Gość no i teraz gada o biedzie
elsa umie tylko wyzywac od idiotek!!!!

Gość vgyukyb
a ja mam wrazenie, ze paulina nie poradzi sobie z zadaniami i odpadnie, bo pewnie bedzie cos trudnego na koniec

Gość A dla mnie z urody
Kasia była paskudna :O

Gość kiok
Modelka jednak powinna mieć coś w głowie a nie tak jak ona pustka. A skad ty wiesz jak dziala na ludzi kamera?:O Sa osoby takie jak Kasia Smolinska i jak Ania i z doswiadczenia wiem, ze te drugie maja o wiele wiecej do powiedzenia, ale niekoniecznie kiedy dookola jest 10 kamer i tlum ludzi:O Smolinska beznadziejnie zrobila relacje "backstage" w Mediolanie, a taka pewna siebie byla (i jest). Ania zostala zauwazona, wiec musi cos w niej byc co podoba sie projektantom.

Gość gracjanna
Oni szukaja modelki na wybieg a nie fotomodelki .... zupelnie odmienne kryteria bierze sie pod uwage przy wyborze modelki

nie powiedziala ze uczyc jej sie nie chcialo, tylko ze nie znosila zawsze ang i tylko przed matura troche sie pouczyla zeby zdac. i nie dziwie jej sie przeciez mozna jakiegos przedmiotu nie lubic. a glupia paulina wcale nie jest. glupia to byla kaska... łee

Gość no i teraz gada o biedzie
wygra Ania

Gość Graaacja
Niedługo wszystkiego się dowiemy :)

Elsa jestes jej kolezanka? Czy moze tez skrycie marzysz zeby sie obnazac przed kamerami i klepac o swojej biedzie?:D

a ja wam mowie ze wygra olka i wiem to z pewnego zrodla ze ona wygra tylko musze to obstawic szybko jejeje :D

Gość kiok
tylko ze nie znosila zawsze ang i tylko przed matura troche sie pouczyla zeby zdac haha, nastepne lipne tlumaczenia:O Ktos kto nie rozumie "how old are you" nie jets w stanie zdac matury, wiec niech nie pieprzy bzdur. Angielski to jezyk miedzynarodowy i KAZDY kto chce uchodzi za minimalnie inteligentna osobe powinien znac go na poziomie sredniozaawansowanym, a takie wymowki sa zalosne. Paulinka jest po prostu leniem i tyle🖐️

Ale proszę cie:o co to za argument, że różnie na ludzi działa kamera. Ile trwa już ten program?? I co cały czas ją ta kamera peszy?? A tak na marginesie żadna z dziewczyn biorących udział w Top Model na świecie nie zrobiła kariery, więc nie sądzę żeby w Polsce było inaczej. Przykre ale cóż

nie musze byc jej kolezanka zeby ja rozumiec i bronic jej. od razu mnie ujela swoja niesmialoscia a zarazem szczeroscia jak tylko zaczela sie otwierac w programie

no wiesz akurat zwrot ''how old are you'' do matury nie jest potrzebny ale dobra niech wam bedzie... hahaha:D a moze po prosty nie zroumiala co powiedzial- ja np czesto tak mam ze babka od ang mowila cos seplenila i nie bylam w stanie zrozumiec co ona na slowa wypowiada. nie przysluchalam sie w tamtym odcinku wiec nie wiem czy gos mowil wyraznie czy nie, moze nie uslyszala, ale moze tez faktycznie nie zrozumiala co to znaczy. kto ja tam wie ;]

Gość kiok
no wiesz akurat zwrot ''how old are you'' do matury nie jest potrzebny haha, prosze, nie kompromituj sie juz wiecej:D:D belle, modelka ma profesjonalnie wykonywac swoja robote i tyle. Nikt jej nie placi, aby przed kamerami rozprawiala na rozne tematy🖐️

belle, modelka ma profesjonalnie wykonywac swoja robote i tyle. Nikt jej nie placi, aby przed kamerami rozprawiala na rozne tematy Jasne, ale jednak od czasu do czasu ktoś o coś zapyta i co?? Yyyy no bo, eeee, i takie tam:o

sama sie kompromitujesz, widac nie zdawalas matury :D zdawalam mature i z tym zwrotem sie na niej nie spotkalam, ani na probnej, ani w testach ani nigdzie, wiec paulina moze po prostu sie uczyla do matury tego, co na niej bedzie

ja sie kompromituje ?? łohohoh no prosze cie paulina widac uczyla sie rzeczy do matury, a nie jezyka angielskiego ogolnie od podstaw i zwrotow typu hello itd

co do znajomości angielskiego to zwrot "how old are you" jest jednym z podstawowych zwrotów. Nie ubliżając nikomu nie mam pojęcia jak ktoś zdaje maturę nie znając takich zwrotów. A to, że ktoś się nie spotkał z tym zwrotem na maturze nie znaczy, że się go nie używa. I dla mnie akurat ten argument jest niecelny.

zeszly sie dwa glodujace tepaki i nawet siebie nie rozumieja:D Nic dziwnego ze na studia nie poszlyscie skoro dla was tak prosty zwrot w j. angielskim nie jest potrzebny do zdania matury. Niech zgadne, podobnie jak Paulina na maturze z angielskiego strzelalyscie odpowiedzi i udalo wam sie zdac na te 31%?:D

Gość co wy tak rozprawiacie
na temat tego zwrotu? nie zna języka to powinna od razu wylecieć bo jak zrozumie co do niej mówi fotograf i reszta ekipy? :D kurwa, nie czarujmy się. anka ma najlepszą urodę z nich, typowej modelki. olka jest ładna, dobrze wychodzi na zdjęciach ale ginie w tłumie i nie nadaje się na wybiegi. a paulina niech wraca do siebie i dalej rozpamiętuje że ją zostawił jakiś fagas.

uczepilyscie sie pauliny paierskiej jak nie wiem. ze gada o sobie zali sie itd. a przch to sie nie zalila? ze jej matka umarla ??? albo weronika??? ze tez nie ma matki tylko macoche itd??? kazda o sobie mowila, skoro pytali lub kazali cos o sobie powiedziec. uczepilyscie sie tylko tej biednej pauliny- bo biedna??? przynajmniej nie wstydzi sie o sobie mowic, otwarla sie dziewczyna i brawo za to dla niej:)

Gość jhvhgfchfjknmjk
brunetka jest ladna choc ma fatalny zgryz. brunetka jak ma na imie?

Gość vgyukyb
na ta pauline bukmacherzy beda glosowac

Gość jhvhgfchfjknmjk
wnioskuje z tego, ze skoro ta Paulina sie otwarla czyli ma nadzieje, na ro ze ludzie sie nad nia zlituja i dzieki temu wygra,...............bardzo zalosne

ja nie napislam, ze nie zam tego zwrotu. znam go jeszcze z podstawowki ale to moze dlatego ze zawsze lubilam angielski i mialam z niego zawsze dobre oceny. a napisalam ze nie potrzebny jest taki zwrot do matury bo nie jest- rozumiem kogos kto nie umie angielskiego nie lubi i sie uczyl sie go nigdy, ze po prostu nie zna nawet tych prostych zwrotow-tyle