Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiaa1233211

czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość Nadiaa1233211

Mam 22 lata mój facet 10 więcej.. On często do mnie mówi ,,latka lecą " itd i to nie na zarty tak mówi.. że młode to są 16-20 latki ,a potem już niby nie. wogóle dla niego im młodsza tym lepsza nawet kiedyś się umawiał podobno z 15 latką! wg niego kobiety koło 30-stki są już ,,stare i brzydkie" i mówi mi ,że na pewno i ja taka bedę.. Jak mu mówię ,że ja się nie czuję staro bo jestem młoda to on się tylko głupio usmiecha ,że w wieku 22 lat to już weg niego jestem stara, co o tym myślicie?

Gość sdgdsfsadfas
O rzesza ty :P może to jakiś pedofil jest?? To widzę że ten związek długo nie przetrwa jak już jesteś dla niego za stara pomimo iż o 10 lat młodsza.

Gość cmentarz dla zwierzaków
jak ty jestes stara to on juz powinien polerowac lakierki do trumny ;))

Gość Nadiaa1233211
a najlepsze ,że ja się wcale staro nie czuje ani nie wygladam staro. nawet ludzie czasem mowią do mnie na ,,ty" obcy.. wygladam podobno też nieźle... Nie wiem on szczegolnie jak ma zły nastrój to potrafi mówić takie rzeczy żeby mi specjalnie sprawić przykrość. Odnośnie wyglądu też coraz więcej rzeczy się czepia ,a rok temu je wychwalał pod niebiosa .A ja się właściwie wcale nie zminilam w ciągu roku bo nie przytylam , nie schudłam itd..nawet od innych facetow słyszę komplementy ,a od niego już nie . Może nie wyglądam na 16 lat ,ale nawet bym nie chciala bo przecież 16-latka nie jest jeszcze zbyt kobieca itd,a dla niego taka to ideał.. nie wiem co by było za 10 lat..

Gość cmentarz dla zwierzaków
ja bym mu powiedziala ze jest pedofilem a jaki ubaw bym miala z tego..;))))

Gość asdfghjklhgdfss
z twoim facetem na pewno jest cos nie tak... i nie chce cie rozczarowac, ale jak juz bedziesz miec te 30 to i tak kopnie cie w tyłek dla młodszej i to bez względu na to, jak bedziesz wygladac, po prostu metrykalnie nie będziesz atrakcyjna. on chyba ciagle musi sobie udowadniac, ze moze miec młoda dupę. nie zdziwie sie, jak teraz tez umawia sie po cichu z gimnazjalistkami

Gość asdfghjklhgdfss
a w ogóle to na co ci taki stary facet?? tylko mi nie mów, ze niby odpowiedzialny bardziej niz rówieśnicy, bo jak widac, to nieprawda

Wraca facet do domu, a tam spakowane walizki i wkurzona dziewczyna. -Wyprowadzam się! -Ależ dlaczego? -Jesteś pedofilem! -Mocno słowa, jak na ośmiolatkę.

Gość Nadiaa1233211
No dokladnie metrykalnie byłabym nieatrakcyjna wtedy chocbym mając 30 wyglądała na 22..Wlasnie mi się tak wydawało ,że będzie bardziej odpowiedzialny od moich rowieśników więc szukalam starszego i na początku wydawał się odpowiedzialny ,ale teraz to można się załamać jak sie go czasem slucha.. 10 lat roznicy to i tak sporo zresztą.. poza tym on ma kompleksy i probuje mi wmówić ,że jestem taka ,a taka..

Gość asdfghjklhgdfss
dziewczyno im wiecej cie czytam, tym bardziej ci radzę- bierz nogi za pas... w ogóle macie jakies plany na przyszlosc?

Gość jhvhgfchfjknmjk
trza bylo mu poweidziec ze takie mlode nie szukaja takich starych poeirnikow jak on, chyba , ze tylko wtedy jak jego portfel nie swieci pustkami wteydn mlodym wszytsko jedno czy to stary piernik

Gość asdfghjklhgdfss
on juz zawsze będzie leczył swoje kompleksy twoim kosztem, i będzie już tylko gorzej. a kiedy ci mowi, ze to masz nie takie jakie powinno byc, to za grube, to za chude czy cos tam, to znaczy, ze tak naprawdę juz jest sfrustrowany faktem twojego wieku

Gość jhvhgfchfjknmjk
bierz nogi za pas od takiego barana. To jest zwykly palant o zapedach pedofilskich

Gość Nadiaa1233211
on niby snuje jakieś tam plany dla nas na przyszłość ,ale ja też myślę ,że wiązać się z nim to byłby bardzo zły pomysł bo on już i tak sobie pozwala na coraz więcej.. I jak mam się czuć przy nim jak ladna dziewczyna? Np wlosy mam dlugie i zdrowe i dużo ludzi je chwali ,a on się ich czepiał ,albo tego ,że obojczyki mi wystają, albo tego ze się źle maluje i źle wygladam ,albo że mam troche figurę tzw ,, gruszki" tzn dosć waskie ramiona i szersze biodra , mojego stylu ubirania się czepia ,że powinnam się ubierać inaczej itd.. A pomyśleć ,że przez ten rok nic się nie zmieniło ,a wtedy wszystko mu pasowało, co chwile mi mówił jakieś komplementy.. jak o tym z nim rozmawiam to on mówi ,,latka leca" no fajnie tylko my jestesmy razem nie ,,latka" ,ale raptem ponad rok

Gość Nadiaa1233211
hmmm i czego się jeszcze czepial..że niby mam cellulit na tyłku . może lekki miałam chwilowo ,ale on go od razu zauważył.. że mizerniałam na buzi (tylko to było w trakcie sesji było więc co w tym dziwnego) ,że niby mam obwisły biust co już wogóle jest bzdurą wg mnie.. Generalnie każdy mankament zauważy ,każdy mój gorszy dzien skomentuje, a nawet sobie dodaje coś co nie jest prawdziwe

Gość Nadiaa1233211
uff było tego trochę ,ale dobrze się wygadać :P