Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama098765

krew w kale niemowlaka

Polecane posty

Gość mama098765

witam:) mam pytanie do Was mamy. zauwazylam krew i sluz w kale synka ,przy zatwrdzeniu ,kolejna kupa byla normalna,miekka i bez krwi .czy to cos powaznego jesli cos takiego sie dwa razy pojawilo przy zatwardzeniu?moze wasze dzieci mialy cos takiego? dodam ze syn ma 6 miesiecy i jest karmiony mlekiem nan i gotuje mu zupki ,owoce ze słoika tez je.prosze o odpowiedz

Gość kokokokoszanelll
dziewczyno, idz z dzieckiem do lekarza

Gość zalezy ile razy bedzie....
np. moja corka tez miala krew i sluz w kale( miala z 7 mcy)- tez bylo zaparcie i pomagalam jej termometrem- zadzwonilam do siostry by spytac o rade bo ma starsze o rok dziecko - u jej synka bylo tak samo jak w Twoim przypadku- peko naczynko jakies w delikatnej pupci - a krew pojawila sie tylko to raz....tyle, ze u mojej corki bylo gorzej bo tego samego dnia dostala wysokiej goraczki i biegunki i musialam jechac na pogotowie- okazalo sie, ze to jakis wirus........lepiej zadzwon do swojego pediatry albo podjedz- tak bedzie bezpieczniej.

Gość mama098765
dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. teraz juz tego nie bylo wiec sama nie wiem co robic ,dzis do lekarza juz raczej nie pojde jedynie pogotowie ale skoro mu nic nie jest to nie wiem ,poczekam jeszcze i zobacze;)pozdrawiam

Gość zalezy ile razy bedzie....
masz racje zeby nie panikowac- jesli nie ma podwyzszonej temperatury to moze byc tylko pekniete naczynko- gdyby cos sie dzialo to jest pogotowie i tyle.....Powodzenia, ucalowania dla malego