Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigimałpa

On nie powiedział że kocha

Polecane posty

Gość eewiik
ktoś kto szuka miłości bo w domu nie ma, chociaż rani innych jest szmaciarzem od razu wg Ciebie, wg mnie ma prawo być szczęśłiwy, życie i tak jest do dupy

Gość Grzegorz Kleszcz
mówię o całokształcie jak Kocha to robi wszystko co wymieniłem razem :) i jeszcze więcej wiem co mówię :D

Gość Grzegorz Kleszcz
potępiam zdrady małżeńskie i gardzę obiema stronami które się tego dopuszczają słowo 'szmata; jest i tak delikatnym okresleniem

Gość eewiik
ciekawe jak będziesz myślał gdy twoja żona okaże się zrzędą a ty będziesz kwitł w beznadziejnym związku, czy też będziesz się za szmaciarza uważał, jak ktoś sprawi że poczujesz że żyjesz. Powiesz sobie wtedy że te wszystkie zasady są gówno warte mój drogi.

Gość co ja czytam???
szmaciarz jak zdradza,to niech spieprza z małżeństwa,dlaczego to ukrywa przed żoną? autorka ma czelność wymagać wyznania "kochać" kurwom takich słów nie mówi się co na to jej mąż?? współczuję mieć taka kurwę pod własnym dachem

Why dont you love me, tell me baby why dont you love me?❤️ Watpie zeby zostawil zone z ktora byl tyle czasu dla osoby ktora zna pol roku...trzeba byc niedomylem do kwadratu. Masz dwa wyjscia albo powiedziec mu pa pa albo dac mu troche czasu. Sama dokonasz wyboru co dalej