Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szklanka100

cZUJĘ się gorsza bo mam łatkę :((

Polecane posty

Gość Szklanka100

Znowu wrocilam wykończona psychicznie ze szkoly ... niezostalo mi jej dużo dlatego marzylam zeby chociaz pod sam koniec pokazać wszystkim na co mnie stać. Otóż w pierwszej i 2 klasie Lo nie szło mi za dobrze..teraz są tego skutki..nauczyciele ciągle mi dopierdalają.. nie dadzą się wykazać zastanowić a jak zrobie coś dobrze to wielkie zdziwienie " bo tej pani to się żadko zdarza". POdcinają mi skrzydła przez to czuję się gorsza od znajomych. Nie tylko ja tak mam bo mam też koleżanki które również są z czegoś słabsze... Chciałabym im wszystkim pokazać ale nei mam motywacji bo nigdy mi nie wychodzi..zawsze punkta zabraknie albo coś mam dość czuje się bardzo źle i jak tu się rozwijać ... Nie zmienie tej szkoły, muszę wytrwać ale nie chce się już męczyć ;( Kuć dniami i nocami czy jak ;((

Gość Wroclovianka
uczysz się dla siebie, a nauczycielom będzie głupio jeśli dobrze zdasz maturę :) także nie przejmuj się, tylko staraj z całej siły i bądź dzielna :) ps. jeśli dobrze zdasz maturę, a oni wystawią Ci kiepską ocenę to będą się musieli z tego tłumaczyć ;)