Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja.d

Proszę o pomoc ....

Polecane posty

Gość patrycja.d

Witam, W tym roku przygotowuję Szlachetną Paczkę dla rodzimy z mojego regionu. Zwracam się do was kobietki o pomoc ponieważ rodzina którą wybrałam niedługo się powiększy i muszę kupić też między innymi artykuły pierwszej pomocy dla niemowlaczka ( mleko modyfikowane, kremy, zupki itp.) Ja się na tym nie znam i nie mam o tym zielonego pojęcia ... Dlatego proszę pomóżcie mi :) Na pewno kupię smoczki, butelki, pieluszki, zasypki, kremiki, oliwki itp. .... i co jeszcze będzie potrzebne ? ? I co najważniejsze jaki mleko wybrać w jakich ilościach je kupić ....

Gość basik_basik
Ja bym nie kupowała mleka, ponieważ na początek dziecko będzie karmione na pewno piersią. Może być tak, że dziecko jak dostanie mleko modyfikowane nie będzie go tolerować i trzeba będzie kupić inne. Wiem z własnego doświadczenia, że zanim dobrałam swojemu dziecku mleko, to próbowałam kilka firm aż trafiłam na dobre dla niego, bo albo miał kolki albo ulewał, albo coś jeszcze innego. Nie ma sensu kupić, a potem żeby leżało. Możesz kupić śpioszki, pampersy, chusteczki nawilżające, butelki i smoczki jednym słowem to co pisałaś może jakiś śpiworek do wózka teraz na zimę lub kombinezon. Nie wiem co jeszcze i zależy jaką kwotę chcesz przeznaczyć.