Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia86

MARIKA, MAJKA, LENKA, NINA- PODOBAJĄ SIĘ WAM?

Polecane posty

Gość marika nie,reszta b.ładne
.

Gość karolcia888
Mnie się tylko Maja podoba. Marika chyba z tych wszystkich jest najgorsza.

Gość mamałyga nocą
MARIKA - średnio, trzy pozostałe to jedne z najpopularniejszych. Mój faworyt NINA !!

moja tez Lena. i u nas też to nieczęste wbrew pozorom :) a awet jak sie okaze ze bedzie czeste, to mam to w nosie - niech bedzie popularne, grunt ze ladne. Marika mi sie nie podoba całkowicie. pozostałe OK.

Gość marika po hiszpańsku
to pedał marica

Gość Lenka czy Lena
jest imię Lenka? beznadziejaaaaaaa

Mojemu mężowi się podoba imię Marika ale nie chcę żeby na nią wołali Marysia w szkole dziadkowie itd. Majka i Lenka są w naszym mieście popularne i nie chcę żeby było dużo dziewczynek o tym samym imieniu ale te imionka mi się bardzo podobają. Może macie jakieś propozycje. Nie chcę jakiś oklepanych imion.

Gość dddddddddd45
moja bedzie Ninka

Gość misia1111111111111111111111
wszystkie fajne

Gość szaszaszaszlyk
Jak dla mnie maja i Lena z miejsca odpadaja, bo spowszednialy do wyrzygania w ostatnim czasie. Nina i Marika - fajne

Gość Bellamiciao
oczywiscie ze majka i lenka oklepaneee, mi sie osobiscie z tych wszystkich NINA podoba

Gość gggggggg67
najbardziej oryginalne to Nina i w sumie najladniejsze

Gość b1eata
nina ladnie lena tez moja niunia ma na imie lidzia dla mnie ladne i niezbyt oklepane takie ok

Gość alliska
moja miała być Nina ale ostatecznie jest inaczej, ale i tak mi się Ninka najbardziej z tych podoba

Witaj Kamilka21! ja też mam na imię Kamila i zastanawiam sie nad wyborem imienia Marika. Moja koleżanka ma brata a ten brat ma dziewczynę o imieniu Marika. Jak o niej coś mi mówi to bardzo ładnie brzmi to wypowiadane imię.

Mnie się podoba imię Nina, a szczególnie zdrobnienie Ninuś - tak mówił Dyzma do swej ukochanej :) Lena też ładne, ale Marika, to takie śmieszne zdrobnienie Marii, te Marika, pódź ino tu, no nie dałabym tak na imię dziecku.

Mnie sie zadne z tych imon nie podoba :P a juz najmniej Marika brzmi jak okreslenie k..wy. Mialm kiedys taka kolezanke o tym imieniu to puszczala sie na lewo i prawo. Nie wiem co sie teraz z nia dzieje ale pewnie w burdelu skonczyla.

Maję i Lenę odrzuciłabym ze względu na popularność, która cały czas rośnie Maja jest na miejscu 2, juz niewiele brakuję jej żeby przegonić Julię Lena w ubiegłym roku na miejscu 9, w tym już na miejscu 4., do tego duzo innych imion zdrabnianych jest do Leny, np. Milena, Helena itp. Marika - bardzo ładne, niestety ma brzydkie znaczenie w języku hiszpańskim Nina jest ok Wybrałabym Ninę, ew. Marike