Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj

Iść na imprezę czy nie? mam 20 lat

Polecane posty

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj

o 21... trochę strasznie pozniej wracać.. nie byłam na imprezie od drugiej klasy liceum, i to chyba był jedyny wypad w liceum... co za dno chyba nie potrafię się nawet bawić.. a alkoholu pić nie mogę za bardzo ... co za dno

ale czemu się zastanawiasz czy iść? zgadujesz sie z kimś i nie wracasz sama albo bierzesz taksówkę... rany trochę zaradności 20 lat masz...

Gość kaiulaaaa1990r....
jej to ja tylko kombinuje jakby sie tu gdzies wyrwac w sobote :p a ty masz jakies dylematy .. a masz kogos ? jakies kolezanki chłopaki czy naprawde sama bedziesz wracala ??

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj
niby chłopak powiedział, że po mnie przyjdzie, bo jemu nie chce się iść, bo ma zajęcia do 20

Gość kaiulaaaa1990r....
to co ty bedziesz wspominac na starosc 4 sciany ;) ? ja specjalnie z chlaopakiem zerwalam po 4 latach zeby sie wybawic i wiesz co nie zaluje :p

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj
kusi mnie, ale tak dawno nie byłam, że nawet nie wiem jak się ubrać, czy malować, żebym nie wyszła na idiotkę. To jest jakiś pub, i są tzw " środy studenckie" i się cała moja grupa zbiera.. ubrać dżinsy? czy coś bardziej wystrzałowego/?

Gość kaiulaaaa1990r....
oj ubiesz jakąs fajna tuniczke taka obcisla a do tego leginsy do tego jakies fajne dodatki .... to ty naprawde nigdzie nie wychodzisz ????

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj
większość życia spędziłam w szpitalu, a teraz nawet pić nie mogę

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj
tunika i leginsy to taki trochę chyba ciążowy strój? nie lepiej jakieś dżinsy i buty na obcasie? tylko żadnych szałowych bluzek nie mam

Gość zadzieraj kiece i leć
życie jest krótkie...ja w Twoim wieku latałam wszedzie! juz w sumie od 16 roku zycia baluje a mam juz 26 i dalej imprezuje, bede miala sie z czego posmiac na starosc! trzeba korzystac z zycia! potem mozesz siedziec na pupie z facetem i wspominac stare dobre czasy , pooki co baw sie,szalej! a do dobrej zabawy nie potrzeba alkoholu\ ja czesto bawie sie bez bo tez nie moge zbytnio pic. grunt to byc w dobrym towarzystwie, usmiechac sie i ciesdzyc sie zyciem!

Gość zadzieraj kiece i leć
no to zaloz te dżinsy,obcasy jakas bluzke, a czarnych spodfni nie masz?

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj
mam czarne spodnie, rurki nawet :D i takie cieliste buty założę na obcasie iiiii jakąś bluzkę..

to teraz się w to tylko przebrać i iść przyjemnie spędzić czas ze znajomymi ;). udanego wieczoru życze...

Gość hou9gbjkbkjbkjbkj
dziękuję dziewczyny :)