Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astaliwaistaaaaavava

21 lat i 8 partnerow seksualnych

Polecane posty

Mam 21 lat, spalam juz z 8 facetami i to nie byle dupkkami spod bloku, bo zaliczylam tez kilku zonatych, dzianych facetow i to za kase :) Studiuje, swietnie sie prezentuje i mam wzicie u facetow bo jestem bardzo atrakcyjna....i wiecie co? Nawet sie o wlasna przyszlosc nie martwie, bo wiem, ze znajde sobie jakiegos dzianego faceta, ktory poleci na moj urok osobisty....... :D Brzmi okropnie....ale taka prawda! :D

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
No zaniżonej samo oceny to ty nie masz :P

Gość smrodek po gaciach !!!
dziw..a

Gość ja jeszcze bym zrozumiala
jestes prostytutka skoro bzykalas sie za kase.

Gość Jelcz342
Teraz jesteś atrakcyjna, jutro możesz wylądować w szpitalu przez jakiegoś kretyna i twój urok się skończy.

Jak ci to pasuje to spoko. Ja nie mam nic do takich dziewczyn jak ty. Takie interesu przecież "kręci" się od czasów Jezusa, tylko teraz jest Internet i moralizatorzy lubią z niego korzystać. powodzenia dziewczyno.

Gość ja odam moja
szparkę tylko jednemu i to po ślubie

moze i prostytutka ale na czole tego wypisanego nie mam, ani na pochwie licznika mi nikt nie zamontowal. przyszlemu kandydatowi na mojego meza powiem ze spalam z dwoma i co? i oczywiscie uwierzy :) przykre to, ze obludni i atrakcyjni ludzie maja lepiej....no ale takie zycie :D

Gość ty ty
po prostu jesteś blachara i lecisz na kasę, tylko czekać jak coś załapiesz, powodzenia!!! brak samo oceny

Gość pewnie uwierzy ale wies
dziecinko, gowno zawsze wyplynie licznika miec nie musisz ile razy sie badalas ?? dziwki przynajmniej sie badaja co jakis czas

Gość Jelcz342
Blachary lecą na drogie samochody.

ale pomysl czy masz byc z czego dumna? osobiscie głeboko w dupie mam fakt ze dajesz dupe za kase, dla dziwek szacunku nie mam, ale wspolczuje twojemu przyszlemu facetowi :)

Gość bbelineea
A ja mam 26 lat i od 8 lat jednego i tego samego partnera seksualnego i nie zamierzam tego zmieniac. Jestem szczęśliwa :D

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
astaliwaistaaaaavava moze i prostytutka ale na czole tego wypisanego nie mam, ani na pochwie licznika mi nikt nie zamontowal. przyszlemu kandydatowi na mojego meza powiem ze spalam z dwoma i co? i oczywiscie uwierzy przykre to, ze obludni i atrakcyjni ludzie maja lepiej....no ale takie zycie A ja mam Cie głęboko w dupie :P i co??MI też jest z tym dobrze :P

dokladnie, rozkladaj nogi kiedy chcesz i przed kim chcesz ale zastanow sie :D lubisz plywac ?? :D :O:O:O poza tym takie rzeczy sie roznosza :D

samoocene mam bardzo wysoka wiec mozna mi jej naprawde pogratulowac ;) badac sie oczywiscie przebadalam i..... tak- dziwki zawsze mialy i beda miec lepiej :D jestem blachara a i tak mam wziecie u bogaczyyy :D

Gość ?????????????
Hmm ,jakby to powiedziec....Jestes kurwa. O .

marna prowokacja :D nawet nie jest smieszna a jesli nie prowo to nie rozumiem jak syf moze byc lepszy od czegokolwiek i nie wytsraczy przebadac sie raz zakladajac jak rozrywkowi byli twoi przydupasi badac sie powinnas jak dziwka co 3 miesiace

tak, jestem kuuurwa i choc mozliwe ze wiekszosc z was jest przyzwoita to hmmm...ja i tak sie bede miec w zyciu lepiej :D

pochwa mi już raz wypadła, ale się tym nie zrażam :)

Gość bir
zalapiesz adidasa itwoja kariera sie skonczy

Gość Wroclovianka
niestety w dzisiejszych czasach etyka i jakiekolwiek zasady normalne przestały być modne... a Tobie dziewczyno współczuję. musiałaś zostać kiepsko wychowana, skoro sprzedajesz swoje ciało, bo najwyraźniej nie robisz tego z głodu. co więcej wpadniesz kiedyś z którymś i zostaniesz sama (niechciana) z bachorem, lub zarazisz się jakimś świństwem.

to nie prowo :) stwierdzam fakty... ze dziwki maja w zyciu lepiej a ciemni faceci kieruja sie w zyciu bolcem i tak czy owak za mna lataja mimo ze na gole oko widac ze jestem blachara- tipsy, makijaz permanentny, nos i cycki po operacji, usta powiekszone

Gość ?????????????
I tu sie mylisz.Jesli uwazasz ze dzieki kasie tak bedzie to sie mylisz.Bedziesz jebana i poniewierana , jak cyrk objazdowy bedziesz wedrowac z miasta do miasta , z rak do rak .Bedziesz sie kurwic na pstrykniecie paluszkow swego pana , a z kazdym kolejnym zalapiesz sie na dodatkowego bonusa w postaci chorobska , ktore jeszcze pewnie nazwy nie ma :)

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
astaliwaistaaaaavava To że będziesz miała więcej pieniędzy niż ja w cale nie znaczy że będziesz miała lepsze i szczęśliwsze życie :P

e tam, nie zaraze bo wybieram biznessmenow z gornej polki ktorzy sami sie boja chorob i lataja czesto na badania :) nie ma mi czego wspolczuc, lepiej bierzcie przyklad, bo ja sie ustawie w zyciu tak ze niczego mi brakowac nie bedzie

Gość Wroclovianka
a pomyślałaś jak się poczuje Twoja matka, kiedy się dowie że wychowała dziwkę?

hahaha nooo, padne :D jak Cie jeden z drugim zarazi, zostawi z dzieckiem nie bedziesz miala nikogo sama za zadna kase swiata nie chcialabym takiego zycia jak TY