Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezduszna anty psiara.

ODDAM PSA W DOBRE RĘCE

Polecane posty

Oddam psa, 8 letni, kundel. zdrowy, szczepiony. Oddam za darmo. Zainteresowani musza go odebrac osobiscie bo ja nie mam samochodu.

nie ma chetnych??

Gość aha czyli tak mialas
a co ? juz sie znudził ? serduszko mu pęknie z tęsknoty za tobą

Dlaczego chcesz oddać psa w tym wieku, przecież jest do Ciebie przywiązany? Jaki jest powód oddania psa? Może będę mogla Ci pomóc?

Nie lubie zwierząt i nie mam czasu na zwierzęta.

Gość aha czyli tak mialas
szkoda ,on cie bardzo kocha i bedzie tesknil. Moj sąsiad poszedł do szpitalai zostawil swojego psa pod opieką innej sąsiadki.Psu z tęsknoty pękło serduszko :(

To nie jest prowo :O Bo dopiero od kilku miesięcy nie mam czasu, przedtem miałam taką robote ze moglam sobie pozwolic na to. A zwierzat nie lubilam nigdy, tylko dzieci mnie namawialy a te juz dawno sie wyprowadzily i wyjechaly za granice i zadne nie ma zamiaru wziac psa :O

To Twoje dzieci też nieodpowiedzialne są.. przykro mi kiedy spotykam się z takimi sytuacjami, jednak dziwię się, że psów nie lubisz, to przykre i szkoda psa mogę tylko powiedzieć :( wiesz w końcu to zwierze też się przywiązuje do swojej rodziny i kocha na swój sposób. Niektóre psy stwarzają problemy ale to tylko wina wlaściciela, że źle psa wychowal i na nieodpowiednie zachowanie są sposoby. No nic lepiej, żeby pies trafil do kogoś kto go pokocha na starość niż do schroniska. Nie oglaszaj się byle gdzie, bo nigdy nie wiesz czy te ręce na pewno są "dobre". Chętnie pomogę znaleźć dom dla tego psa. Napisz coś więcej o nim Czego to mieszanka, do jakiej rasy podobny? Jakiej jest wielkości? Przebyl w życiu jakieś choroby? Jakieś uciążliwe zachowania? Chcesz to podaj mi gadu czy coś, ja znam wielu ludzi w "psim świecie", mogę się popytać tu i tam i zagwarantować psu dobry dom. Może wyślij jego zdjęcie?

Gość izia87
najlepiej oddać to po huj go brałas jak nie lubisz zwierząt szkoda że ciebie rodzice nie oddali jak skończyłas 8 lat idiotka.