Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjjhhjjhj

Mój chlopak obraził się za mój żart

Polecane posty

Gość jhjjhhjjhj

Czasami walnę jakiś głupi tekst (jako żart) i tak też było wczoraj wieczorem. Mówię do niego, że idę zmienić pościel na co on zapytał, czy jest brudna (to z kolei był jego "żart"). Odparłam, że nie, ale zmieniam po każdym kliencie. No ja nie rozumiem, o co chodzi? Dobrze, moje poczucie humoru jest dla niego zbyt prymitywne, ale obrażanie się jak dziecko w przedszkolu chyba nie jest dużo wyższych lotów :O

Gość auuuuutorrrrka
osiol L:D

Gość 6404548903489040-54-054
hehe dobre dzis to mojemu powiem:d uwilebiam takie zarty:D

Gość rzuć go sztywniaka
zamęczysz się z facetem, który obraża się na twoje żarty :D

Gość jhjjhhjjhj
No ja też, tak właśnie żartujemy ze znajomymi, co nie znaczy, że jesteśmi upośledzeni, niepoważni czy że po prostu jesteśmy tłumokami. Bez przesady, po co się tak spinać?

Gość jhjjhhjjhj
kiedyś jak robiłam mu kanapki do pracy, to zanim pokroiłam kiełbasę, włożyłam ją sobie, no wiecie gdzie:), on potem mówił, że dziwna ta kiełbasa była, czy nie była zepsuta, jak mu powiedziałam, że to był żart to przez tydzień się do mnie nie odzywał, powiedział, że jestem nienormalna

Gość jhjjhhjjhj
Chyba nie muszę mówić, że to podszyw? :D

Gość buhahahaha....
zajebisty zart! :D Twoj facet, to chyba jakis smutas. Powinien docenic, ze nie jestes sztywna i masz dystans do siebie. Moj maz by sie ubawil :D

Gość szaszaszlyk
Fajny byl ten twoj dowcip, twoj facet chyba jest troche zakompleksiony. Ale moze sie wyrobi ;)

Gość marietttaaaa32
żart był dobry hehe :D, a jeżeli facet się obraża to musi być całkowity sztywniak z niego i za grosz poczucia humoru nie posiada. A facet bez poczucia humoru to nuda kompletna więc się zastanów nad tym..

Gość buhahahaha....
ktos wyzej ma chyba racje, albo to kompleksy,albo jest przewrazliwiony na swoim punkcie, co tez chyba wiaze sie z kompleksami i obnizonym poczuciem wlasnej wartosci.

Gość zauwazyliscie cos...?
tez sadze, ze ma jakies kompleksy albo jest rpzewrazliwiony na swoim punkcie..obrazac sie za takie cos?