Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia23so

Jak się przełamać?

Polecane posty

Gość kasia23so

Napisałam na gg do faceta, który bardzoooooooooo mi się podobał. Pisaliśmy przez 2 tygodnie po kilka godzin dziennie. Ale jestem tchórzem i nie potrafię ujawnić mu kim jestem pomimo jego nalegań. Opisałam mu jak wyglądał, on oczekuje Salmy Hayek, a ja jestem przeciętna. On za to super przystojny i 28 cm wyższy ode mnie, jak się okazała z rozów inteligentny, miły, słodki. Napisałam mu ile mam cm, jakie włosy, napisałam także, że mam ładną twarz i jestem szczupła - wtedy on z tą Salmą wyjechał, powiedział także, że podoba mu się Żmuda-Trzebiatowska i Adriama Lima - widać jakie ma standardy. Nie przedstawiałam mu się jednak. Dziś przed wykładem stanął naprzeciw mnie w odległości jakiś 4-5 m i się patrzył. Czytałam akurat książkę, jezu jak się wystraszyłam ale starałam się nic po sobie poznać. Jak odszedł na chwilę do kumpla, który go zawołał uciekłam aż się za mną kurzyło. Nie wiem poznał mnie czy nie poznał. Jezu jak się wystraszyłam. Wiem, że zachowuje się jak 13-latka, chciałabym mu powiedzieć kim jestem ale boje się tego, że on się zniesmaczy. Poza tym to co dziś zrobił, zupełnie się nie spodziewałam. Tak bezczelnie na mnie patrzył, chyba czekał na to jak zareaguję. Nie wiem co robić jutro znosu mamy razem zajęcia

Gość Lillu Evangeline*Arktyka
przestań do niego pisać tylko zagadaj na żywo :)

Gość mnbmnbmnb
hehe no to masz problem

Gość a wiesz jakie to trudne
sie tak domyslac :-( porozmawiaj na pewno Cie nie zje :-P predzej ty jego z tego jak o nim ty piszesz :classic_cool:

Gość bellaze śniegiemmmmm
jak cie poznał i patrzył sie:) czemu sie nie przywitał;):P?

Gość niech sie usmiechnie do ciebie
skoro juz sie gai:) i zaprosi gdzies:)

Gość kasia23so
Nie wiem czy mnie poznał. Fakt na wykład nie przyszło wiele osób, jakieś 30. Więc dziewczyn podobnych do mnie nie było wiele. Nigdy wcześniej się tak na mnie nie patrzył. Ale jeśli poznał to dlaczego nic nie powiedział. Stał tylko uśmiechał się i patrzył. To dla mnie ogromny problem, nie mogę się na niczym skupić bo ciągle o tym myślę

Gość a wiesz jakie to trudne
23 lata i takie zachowanie co najmniej nastoletnie , jak nie dziecinne:-P o tym ze pisaliscie wie on i ty wic po postu jak jutro przyjdzie na zajecia to ty sie na niego tak bezczelnie patrz :-P a pozniej juz jakos bedzie od slowa do slowa sie poznacie :-)

Gość Nor-bert.
kasia wmów sobie ze jestem piekna laska

też na niego tak patrz jak on i sie uśmiechaj:D a potem zagadasz jakoś żeby sie kapnął że to z Tobą pisze na gg noi ta cała sytuacja wyjdzie jako śmieszny żart czy cuś a napewno Cie nie zbyje chyba że jest super perfidnym gnojkiem:D, i uwierz w siebie no:D

Gość kasia23so
Ale mnie sama myśl o tym, że miałabym mu się realnie przedstawić po prostu paraliżuje. Nigdy żaden facet tak mi się nie podobał. A mam za sobą 2 związki. Nie chcę jednak by przez mój strach to się skończyło, bo czuję, że żałowałabym do końca życia. Uśmiechnę się do niego jutro i nie będę unikała jego spojrzeń. Poczekam na jego reakcję, mam nadzieję, że się do mnie odezwie.

eyy no wyluzuj sie, zrób też takie triki flirtu wzrokowego:D a potem podejdź i sie nie przedstawiaj tyko powiedz coś takiego że on sie kapnie że to Ty dziewucha z gg napewno o czymś konkretnym gadaliście o czym Ty i on pamietacie, no i powiesz że byłas ciekawa czy on sie kapnie że Ty to Ty:D wyluzuj no..spraw żeby to tak zabawnie wyszło, nikt nie lubi sztywniaków, napewno mu sie spodobasz uśmiechnieta:)

Gość kasia23so
Wczoraj w nocy do mnie napisał. Rozmawialiśmy, pytał czy to byłam ja, po godzinie przyznałam, że tak. Stwierdził, że teraz wie jak wyglądam, po chwili napisał, że musi już kończyć. Dziś się nie widzieliśmy, bo nie dotarłam na uczelnię. Boje się realnego spotkania, ale czuję ulgę, że już wie.