Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Problem z wypadaniem włosów?

Polecane posty

No wlasnie Ascofer to tak profilaktycznie raczej..... watroba Ci siadzie od 8 tabletek. Sorbiferu bierzesz jedna. No i teraz was przestrasze co do brania zelaza... zalezy jak go tolerujecie, ja nie tolerowalam wiec mialam najpierw domiesniowo przez 5 dni. Zwolnienie z pracy na dwa tygodnie, bol niesamowity. Pozniej juz mi lepiej wchodzil w tabletkach. Godzine przed i godzine po nie wolno nic jesc(ja biore przed samym snem), trzeba brac razem z zelazem witamine C bo pomaga lepiej przyswajac zelazo. Sorbifer i Tardyferon maja juz w swoim skladzie kwas foliowy, jezeli masz zelazu bez kwasu foliowego to tez mozesz sie nim dodatkowo wspom., dlatego ja polecam te dwa poniewaz juz sa polaczone z kwasem fol. Popijac tylko woda, a juz absolutnie herbata, bo torsje gwarantowane. Przypomnialo mi sie jeszcze(pisalam juz kiedys na osobnym forum) mam znaczaco powiekszona watrobe i "narząd, który prawdopodobnie jest druga watroba" o wielkosci 25 mm

Gość pisałąm tu wczoraj
a jak sledziona? bo jak powiększona to gorzej...

Gość pisałąm tu wczoraj
a ja właśnie popiłam mój BIOFER herbatą:D ale staram sie tego nie robić;)

Normy dla każdego laboratorium są inne... Może trzeba by było szpital zmienic, bo nie za wesoło to wygląda... A OB albo CRP robiłaś?

Gość pisałąm tu wczoraj
no własnie jak CRP? (ob to już przeżytek, nie jest dokładne) jakmasz niskie CRP to rakanie masz bo min. w białaczkach podnosi się bardzo wysoko (w ogóle w nowotworach jest 3 cyfrowe)

15:14 [zgłoś do usunięcia] Aniol ciemnosci... Przypomnialo mi sie jeszcze(pisalam juz kiedys na osobnym forum) mam znaczaco powiekszona watrobe i "narząd, który prawdopodobnie jest druga watroba" o wielkosci 25 mm Pisalam wczesniej o powiekszonej slkedzionie...... Niestety....

Gość qazxcftyujm
up

Gość pisałąm tu wczoraj
pisz Aniele co u Ciebie!

Gość pisałam tu wczoraj
upup Aniele, odezwij się

Cześć Kochane:) U mnie srednio. Mialam badania, wszystko jest w miare oki, tzn. lepiej niz bylo,ale tylko z krwia, bo mam bardzo podrazniona watrobe i po usg wyszlo ze sledziona jest duzo wieksza niz byla i musze na siebie bardzo uwazac, nie przemeczac sie bo mozepeknac. lekarz mi powiedzial ze jak trafilam do nich to bylam w takim stanie, ze gdybym nie podjela leczenia to bym umarla,bo moj organizm nie mial sily normalnie funkcjonowac. na razie dalej nic nie wiem. Musze brac zelazo, na bole watroby No-spe i tyle na razie. Włosy coraz lepiej:) Ale mam bardzo przesuszone i nie wiem co teraz uzywac zeby mi nie zaszkodzilo. Co u was dziewuszki? Pozdrawiam serdecznie

Gość pisałąm tu wczoraj
cześć Kochana:) dobrze, że lepiej choć ciągle żyjesz w niepewności...kiedy będziesz w końcu wiedziała czy to białaczka czy nie? jak to możliwe że tak długo trwa diagnozowanie? jestem w szoku... ale skoro krew lepsza to pewnie tylko strachy na lachy:) uważaj więc na tę wątrobę i śledzionę, nie dźwigaj! pisz na bieżąco co u Ciebie:) p.s a no wzmocnienie włosów są fajne preparaty ziołowe takie jak skrzyp polny-działają cuda na włosy skórę i paznokcie. tylko najpierw skonsultj z lekarzem czy możesz to brać! pozdrawiam:)

cieszę się, że jest lepiej na włosy spróbuj może odżywkę z apteki WAX do spłukiwania, najlepiej nałożyć ją po myciu włosów i poleżeć z nią na włosach w wannie w ciepłej wodzie, lub owinąć głowę gorącym ręcznikiem, na tak ok. pół godziny ja czasem trzymałam i godzinę

Gość pisałąm tu wczoraj
tak, wypróbuj odżywkę bo en skrzyp polny przy takim stanie narządów wewnętrznych to kiepski pomysł...trochę nie pomyślałam:O buziole:)

Hej Dziewczynki:* Pisałam w pierwszym moim poscie wlasnie o tych specygfikach. Od konca wrzesnie regularnie biore Vitapil na wlosy i dwa razy w tygodniu uzywam Waxa:) mam duzo małych nowych włosków, ale stare dlugie dalej wylaza garsciami.... Nie wiem czy nie bede musiala zciac wlosow na krotko albo jakos do ucha, bo niebawem bede wygladala tragiczne....

Gość pisałam tu wczoraj
hej hej. co u Ciebie? 🌼 p.s to najwyżej zetnij, może odrosną mocniejsze.bo jak są takie słąbe i łamliwe to bezsensu...