Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa1990rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

W jakich miejscach się depilujecie ??????bo ja...Czy to nie przesada????????

Polecane posty

ja na udach , łydkach , w okolicach bikini to wszystko depilatorem na cipce to raczej żyletką ... ale zastanawiam sie tez czy nie wydepilowac sobie rak czy ktoras z was to robila ??? czy wlosy odrastaja słabsze po kilku mies depilacji na rekach ???

Ja na rekach rozjaśniam (mam jasną skórę, a niestety stosunkowo ciemne włosy). Bo mi się gładkie nie podobają ręce (nienaturalne bardzo) A na udach i łydkach słabsze Ci rosną po depilatorze?

hmm nie wiem czy słabsze bo depilatorem potraktowalam je dopiero 2 raz tzn. łydki , uda i okolicy bikini hmm próbowalam pod pachami depilatorem ale to chyba najbardziej wrazliwe miejsce na moim ciele bardziej niz cipka ...a na rekach mam te wlosy dosc dlugie i tez jestem brunetka i mam dosc jasna karnacje tzn taka zoltawa dziwna i wszystko na niej widac :(

Gość rumsztyk
nie zapomnij mózgu wydepilować ! coraz glupsze są kobiety , tragedia :(

rumsztyk--niby czego glupsze?

Gość Pan mlody mnie rozwalil hahahh
ja rece tez depiluje, ale zyletka, bo mnie wkurzaja wloski mimo, ze mam jasne

Gość Pan mlody mnie rozwalil hahahh
a mnie sie nie podobaja owlosione

ej ale wiecie co bo ja chce sobie wydepilowac cale rece tzn tak po ramiona bo co na dole beda gladziutkie a dalej wlochy :O a wy jak to robicie ???

Gość ja depiluje depilatorem
cale nogi, woskiem okolice bikini, penseta cale krocze ( na poczatku trochec boli, ale pozniej juz nie, zajmuje mi to ok godzine, ale nie ma krostek jak np. po wosku i starcza mi to na ok tydzien-poltora ), i u kosmetyczki depiluje pachy. Z pach to jestem strasznie zadowlona bo golic trzeba codziennie, a woskiem to wloski naprawde robia sie slabsze i starcza to na poczatku na ok poltora tyg. a pozniej na dluzej, choaiz pierwszy raz strasznie bolal i spod jednej pachy leciala mi krew, ale juz nie boli i jest ok. Rece tez depilowalam kiedys, ale na poczatku jak odrataja to rece sa klojace i wloski rosna dluzsze wiec pozniej trzeba depilowac przynajmniej raz na miesiac-dwa. Obecnie rak juz nie depiluje

Gość ogolone rece sa okropne
:(

Gość ja sie depiluje w lazience
:P

Ja też na rękach wyjaśniam. Poza tym uda, łydki, okolice bikini albo i cale krocze. I to by było na tyle. Nie golę rąk... nie dałam się jeszcze zwariować :P

Gość Wroclovianka
przy depilacji warto pamiętać o odpowiedniej pielęgnacji miejsc depilowanych i o peelingu, żeby włoski nie wrastały :)

Gość fajnie jak dziewczyna
goli nogi tylko do kolan i na udach ma wloski

hmm no ja tez rozjasnialam jak do tej pory na rekach ale te wlosy wciaz tam są i one mnie czasem krepuja np. jak facet mnie caluje po rekach :O albo je glaszcze :O hmm tylko zastanawiam sie czy one na tych rekach nie urosna jeszcze wieksze od tej depilacji :O i czy depilowac cale rece tzn od lokcia w gore tez ....

Gość angelika_21
wg mnie ręce bez włosów wyglądają wręcz NIEŁADNIE. Za to rozjaśnianie jak najbardziej jest dobrą metodą na taki problem :) Miałam kiedyś koleżankę co goliła ręce to potem jak kiełki odrasytały to był kaktus i masakra

Gość kobiety w ogole sie nie
gola

śledź w puszce-- a mi taka jedna ze szkoly mojej starej przypominasz masz moze na imie milena :P ???? a wracajac do tematu jeszcze sie wacham nad tymi rekami ale w lato to sie chyb awydepiluje na nich na 99% ;)

dresiaż-- no co ty naprawde?????