Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarika

jakie macie skojrzarzenia z Polską, dziecińśtwem, świętami?

Polecane posty

Gość szarika

ja: Polska: jarzębina, masło:P, pszenica dzieciństwo: kreskówki, rozbite kolana, czekolada święta: cukierki 'sopelki', chaos i magia...moze kiedys bardziej odczuwalna...

Polska: dziurawe drogi dzieciństwo: kasztany, kwiatki i wypadanie zębów święta: przede wszystkim piecznie z babcią ciast, makiełki

Gość ej no jaja
święta- zapach mandarynek i zapach foliowych dużych reklamówek z mikołajem dzieciństwo - glizdy te różowe (rosówki??) szczypawice w piaskownicy i dżem z czarnej porzeczki- fuj z całymi porzeczkam...

Gość kopyttka
up up:)

Gość Kotek 72
Polska; korupcja, chamstwo,bezrobocie, syf

Gość kasztelanka
czołgi na ulicach, koksowniki, kolejka po toaletowy, dwumiesięczne ferie na przełomie 81/82 :classic_cool:

Gość kopyttka
no, up:)

Gość szarika
ja mam takie: tato po wypłacie ... bieda szpulka i nici w prezencie na mikołaja mama trzymająca Mikołakja za ... to kochanek matki gdy ojciec trafił do wiezienia

Gość jestem Polką, niestety
Polska-złodziejstwo, pijaństwo, oszustwo, chamstwo, dziurawe drogi, puszczalskie Polki, brudni Polacy, bezzębni ludzie, tępaki mieszkające w tym kraju, ludzie naśmiewający się z innych i dokuczający innym, zero tolerancji dla jakiejkolwiek odmienności, głupia pogoda(żaden tam umiarkowany klimat) dzieciństwo-koszmarna edukacja( podstawówka do d*py, gimnazjum z zarozumiałymi panienkami, liceum z głupimi laskami i tępymi chłopakami), częste infekcje, wstrętne potrawy, obowiązkowe zasypianie po dobranocce(jakiejś beznadziejnej), tępe myślenie(dzieci przynosi bocian) święta-taka pogoda, że nigdy nie widać pierwszej gwiazdki, bieganina po sklepach, szykowanie jak najwięcej potraw(nie wiem po co), marudzenie innych o niestrawności po obżarstwie, nieszczere łamanie się opłatkiem(na co dzień i tak wszyscy są dla siebie wredni), obchodzenie świąt tylko dla żarcia i prezentów