Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska5678

GŁÓD!!!!!!!!!

Polecane posty

Kaska- no cos mi tu nie pasuje. Glodzila sie a teraz je normalnie i jej waga nie wrocila? to cos podejrzane biorac pod uwage jak to jest z ta przemiana materii (pisalam wyzej). Mozliwe ze kolezanka ma problemy z tarczyca (nadczynnosc), bulimie (nigdy sie nie przyzna, bo przeciez moze jesc w towarzystwie normalnie i jest super laska) albo stosuje jaks "super diete" w stylu tasiemcowe (tez raczej sie nie przyzna) No jak na moje podejrzane, ze nie miala efektu jojo i juz.

Gość kaska5678
no naprawde, byla dosc gruba , nie bardzo no ale byla przy kosci... zaczela sie glodzic... i to bardzo.. teraz jest taka szczuplutka... juz 2 lata utrzymuje stala wage, wszyscy jej zazdroszcza... pytam jej jak to utrzymuje , mowi tylko "wiesz jak ja wpierdalam" i to tyle...

Gość kaska5678
ide chyba spac, bo z glodu nie wytrzymam a nikt nie pisze juz wiec pa i dzia za rady :)

Hmmm no jak jesz powiedzmy obiad o 15 to przeciez nie mozesz do 22.30 jechac na powietrzu toc to 7 godzin jest. Przed 18 zjedz cos co na dlugo zaspokoi glod, tak jak laski wczesniej pisaly. A co do kolezanki to co najpierw wpie*alala i byla przy kosci potem sie troche poglodzila a teraz znowu wpier*la i jest szczuplutka? to wczesniej jej w sadelko szlo a teraz juz nie idzie? No sama przyznasz, ze podejrzane to jest...

ja tez schudlam 15 kg 2 lata temu. ale teraz czuje ze sporo przybylo chociaz nie az tak jak bylo. czuje sie spuchnieta. nie uprawiam sportu nie cwicze nie chodze pieszo. i to wszystko robi swoje. dawniej duzo pilam wody mineralnej. nie jadlam tluszczy pieczywa slodyczy. wieczorem glod tlumilam salata. teraz tego nie przestrzegam a narzekam ze tyje :-P musze wziazc sie za siebie :-(