Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnifique205

on nadal kocha swoją byłą

Polecane posty

Gość magnifique205

poznałam faceta o jakim marzyłam całe życie. inteligentny, czuły, bardzo przystojny. już na początku znajomości powiedział mi że nadal czuje coś do swojej byłej, kocha ją... nie są razem ponad pół roku i nadal sie przyjaźnią. spotykam sie z nim, spędziliśmy razem kilka miłych chwil. ja z każdym dniem coraz bardziej sie w to angażuje.. nie potrafie inaczej :( czasami widuje ich , ona przytula sie do niego. gdyby nie jego słowa, że stara sie o niej zapomnieć, ze chce spróbować ze mną, że może ja mu w tym pomoge to dawno zrezygnowałabym z tej znajomości. ale on dał mi nadzieję że coś z tego bedzie, strasznie mnie do niego ciągnie.... prosze powiedzcie co byście zrobili na moim miejscu ? :(

Gość magnifique205
dodam jeszcze że ona ma chłopaka... który nic pewnie nie wie o tej przyjaźni

Gość widzę to czarno
najgorsza metoda, klin klinem :(

Gość tadruga
zostaw go dla tej byłej, z nią się dobrze bawi,a Tobą się chce tylko zabawić i zostawić. Ta pierwsza będzie zawsze na 1szym miejscu. Znam to z autopsji.

Gość magnifique205
ale ja nie potrafie go sobie odpuścić :(

Gość magnifique205
powiedział że musi jej pomóc bo ona ma kłopoty heh :/

Nie rozumiem przyjaźni po zerwaniu.... I to ze ona chodzi spotyka sie z nim, przytula sie do niego, to po co im bylo zrywać skoro tak sobie mają pomagać i sie przytulać i Ciebie przy okazji ranić? Moim zdaniem powinnaś z nim porozmawiać, szczerze. Piszesz, ze to inteligentny facet, więc zapytaj go wprost jak jest, powiedz ze widzisz to co widzisz i określ mu jakie jest twoje zdanie na ten temat. I wtedy zobaczysz jak on zareaguje, jak bedzie sie zachowywał. Jezeli nie odpusci swojej bylej to nie masz sie co łudzić. Z jednej strony oni są po rozstaniu pol roku, a to stosunkowo niedużo jeszcze, dlatego moim zdaniem masz prawo wiedziec cos wiecej na temat tej jego przyjaźni z ex.

Gość niepoukładana.
jak dla mnie to Ty powinnaś sobie go odpuścić, bo serio chcesz być w facetem dla którego ZAWSZE będziesz na drugim miejscu?! nie sądzę. Chyba, że w głowie masz coś nie tak.