Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuniu kto to zniesie

Ja obejrzałam 3 min i dalej nie dałam rady moze ktoś odważny ...?

Polecane posty

Gość jezusickuuuuuuuuu-----
jakie popaprańce ....o matko

Gość asdsdsdfghhhgnj
Obejrzałam całość. Wyglądają jakby byli na dopalaczach. Szczególnie żółta i mongolski Maserak. Dla różowej już nie starczyło.

Gość oni chyba tak za kare
albo zeby straszyć ...ludzie tego nie mozna słuchac !!!

Gość Magda54933
wytrzymałam do 1:51 :O:O:O czy oni naprawdę śpiewają czy to jakiś podkład???

Gość chrupkie chrupki
wejdzcie na 5:17, ta zolta zaczyna walic miny, hahaha, pekam za smiechu! :D

Gość Świetna muzyka, głęboki tekst,
no ja nie wiem co oni biorą ale powinni zmienić dealera

Gość chrupkie chrupki
w 8:20 zolta opierdolila faceta :D pewnie nie gibal sie w rytm

Gość Świetna muzyka, głęboki tekst,
dałam na fula na głośnikach a sąsiad zagroził mi policją !:D

Gość dostałam orgazmu na maxa
:O :O :O :O

Gość ,.,.,
Ja tam słyszę kilkakrotnie "a ja łapię ch..a" :classic_cool:

Gość stary wyga
to nie jest język mongolski prawdopodobnie chiński i to dialekt to o czym spiewają to jest cos takiego jak rosyjskie czastuszki oczywiscie wykonanie nieziemskie powinni to naszym w sejmie puszczac przed kazdym posiedzeniem moze by nabrali rozumu.....!!!!!!!!!!!dotrwałem do 10 minuty dalej zonka mi powiedziała ze jak nie wyłącze nici z kolacji i piwa ,słuchałem na full 6 głosników po 100w w tym czasie kilku sąsiadów wyszło na klatke !!!!!!!!!ale miałem ubaw ale wolnąc Tomku w swoim domku!!!!!!!!!!

To Yunnan Folk Trio, czyli dobrze ktoś tu odgadł, że język chiński :-) Mogę zamieścić tekst po angielsku, ale jest przydługi, jak i cały kawałek. Brzmi mniej więcej tak: The moon came out bright, the two gossips a Lang, the two together to marry me, the three above bed The moon came out bright, three people sleeping in one bed, two gossips sandwiched you, to fear of his life Xianyan Wang The two of you listen to me, not afraid of his life Xianyan Wang, Mo my body too small, although the person is a small mound of steel This small Gemo furious, not afraid of you who are a small mound of steel, today teasing my wife is fat, giving you the whole of the drip rosin The wife is listening to me, to deal with fat woman is the expert, do not believe this evening to try Look, tell you to roll off the bed fat woman Do not you too I was born fat, although fat people have to play often, holding his brother to sleep tonight, was eating chewing gum arrived Born of the fat woman fat ass pays a big jar, the bottom spine may hold big three, walking Akira Dangdang The little brother is an outsider, really do not know no vision, and if my fat wife is discussed, including the Hong you stay up late night Carried the gunpowder gun battle Mo, Mo to take the old tiger Bang Bang, for the future good health, marriage Mo gossips discuss fat You little brother put yellow cavity, how can the non-Tiger Bang Bang, I did discuss with the fat wife, to help you carry gun battle The young girl thin folder folder, weight only xxxviii did not have to face two or three meat, no way you come to marry me Opposite the handsome little brother, looking at looking at the eyes in a daze, only four feet tall Second, to imitate a cow cabbage I tak dalej :-)

Gość a niechby nawet marsjański
język to był ..To nie umniejsza to faktu ,że jest to syf totalny i nie nadaje sie do słuchania :O :O

Gość matkoooooooooo boska
ratunku

Gość ha ha ha ha ha ha ha -----....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zabiło mnie to. toż to prawdziwi artyści. tap pasja, wczucie! Wy sie smiejcie. Ta w żołtym wyraza emocje, ktore przezywa spiewajac tą piosenke. Poza tym zazdrościce im.

Gość a ja łapie czkawke jak słucham
tego stekania

Gość mongolski Maserak wymiata
bije wszystkich na głowe ..:D własnie mamy polewke przy kompie :D

Gość no jeszcze w pizzz dee
ale ta żółta wali miny .

ta zolta jest najlepsza w 9:40 minucie jak pokazuje swoje muskuły i robi smieszne miny:D a ta w rozowym giba sie jak anorektyczka, nie moze zlapac rytmu:D No i jak ktos wczesniej wspomnial ta zielona trwaka kojarzy mi sie z teletubisiami:Dobijaja sie jakby nie mieli tam miejsca

Gość nooo teletubisieeeeee własnie
wiem ze czegoś mi brakuje !!!!!!!:D

Gość przestańcie bo ja słucham tego
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość przestańcie bo ja słucham tego
słucham i w miedzy czasie czytam komenty i leje ze śmiechu ...zaraz sie udusze a łzy leca po polikach ze śmiechu ...:D

dla mnie najsmieszniejsze jest to ze przez 13 minut tam nic sie nie dzieje a ludzie wylapuja tam takie rzeczy i miny w pewnych minutach ze tylko szczac pod siebie:Dchcialabym wiedziec o czym spiewaja