Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Wózek Anmar?

Polecane posty

Mam zamiar kupićwózek na allegro taki do 600 zł. Zastanawiam się nad wózkami firmy Anmar. Może któraś z Was ma i może się o nim wypowiedzieć? Lepiej kupić na kołach pompowanych z łożyskiem czy bez?

Gość jesli chodzi ci
Jako gondola wozek idealny super chroni dziecko jest mu cieplutko dzieki duzym kola przedrzesz sie orzez kazda zaspe ale jak bedziesz chciala zmienic na soacerowke szybko sie go pozbedziesz nie wygony po przelozeniu raczki nie do prowadzenia !! Poczytaj opinie na balanga

A możesz polecić jakiś wózek wielofunkcyjny który jest dobry jako gondola i spacerówka? No i żeby cena była niska... Pewnie za dużo wymagam. Ale nie mogę sobie pozwolić na drogi wózek.

Gość jesli chodzi ci
a ile chciala bys przeznaczyc na wozek ? I to ma byc nowy ??

Gość jesli chodzi ci
ja mialam Implast driver 3 XL swietny duze kola pompowane zwrotny idealny na zime i wygodny ale dosc drgi chyba ze uzywany ... Pozatym teraz mam chicco jakos spacerwoka bo mala juz za duza ...

Ja miałam wózek z tej firmy, i jedyne co było fajne w nim, to pompowane duże koła. A tak poza tym, to był krzywy i nie dało się dziada wyprostować i co się namęczyłam żeby to cholerstwo prowadzić, to moje. Jako spacerówkę wykorzystałam go raz i jeszcze w tym samym dniu kupiłam pierwszą lepszą parasolkę na allegro. Teraz już wiem, że jakbym miała kupować, to owszem na pompowanych kołach, ale przednie byłyby skrętne i chyba kupiłabym w sklepie, nie na allegro - zraziłam się przez tego krzywulca.

Gość jataman
a może chciałabyś kupić używany tako jumper?? z fotelikiem nową gondolą??za 650 zł??