Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzesika^^

Dorabianie przez internet .

Polecane posty

Jest ktoś zainsteresowany ? ;) to podam linka do sprawdzonej strony :D Bo niestety sprawdzałam już mnóstwo .. ale musiałam klikać po 20 razy dziennie ... a jeden link był za 0.25 gr . Od jakiś 3 miesięcy znalazłam stronę , gdzie nabija mi się samo :D a one sobie lecą . Dlatego z czystym sumieniem polecam . Widziałam , że już ktoś tutaj polecał kiedyś ale wątki upadły .. to odświeżam :)

Gość ewaaa261ruler
Jak mam się tu zarejestrować i na czym to polega?

Gość hfdvbjtrgg
możesz powiedzieć o co w tym chodzi?

Gość kuba milczarek
Przez internet można zarabiać pieniądze wystarczające do normalnego życia, ale przynajmniej trzeba chcieć. Działam w ramach programu ProfiCredit, sprzedaję ich pożyczki - nie robiąc w zasadzie nic wyciągam do 700 złotych na miesiąc. Jedynie wstawiłem ich reklamy na stronę. I co można? Można, trzeba tylko stworzyć porządny serwis www.

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! co nie jest wcale takie trudne. zachęcam do rejestracji! https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/