Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivieeenn

Moja korepetytorka jest straszną fleją!

Polecane posty

Gość Vivieeenn

Ogólnie nie mam nic do sposobu życia innych osób (to że ktoś nie dba o siebie i swoje otoczenie jest Jego indywidualną sprawą), jednak w tej sytuacji wymiękam....A więc tak, miałam duże braki w chemii no i pojawił się problem z ocenami. Moja najbliższa koleżanka postanowiła mi pomóc i zaproponowała żebym chodziła na korki do jej ciotki. Kobieta jest na prawdę sympatyczna, dobrze tłumaczy i nie chciała żadnych pieniędzy za te korepetycje (jednak ja nalegałam). Moja sytuacja dzięki niej bardzo się poprawiła. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to że w Jej mieszkaniu dosłownie NIE DA się wytrzymać. Te 1,5 godz to istna męka. Wszędzie jest brudno, śmierdzi, dosłownie lepię się do podłogi i stołu. Na dodatek ona ma kota i kompletnie po nim nie sprząta. Widziałam przydeptane odchody na wykładzinie!:O Wyobraźcie sobie ten smród, który jest nie do wytrzymania. Zwłaszcza w te mrozy jak nawet okna nei można otworzyć. Wygląda normalnie, ale podejrzewam że mało dba o higienę. Nie wiem co mam zrobić, bo te zajęcia z nią na prawdę mi pomagają, ale wytrzymać w tych warunkach u niej jest ciężko, po prostu się brzydzę. W mieszkaniu wali odchodami, brudem. Jak wyjść z tej sytuacji? Przepraszam, że się tak rozpisałam....

Gość Vivieeenn
nie macie pojęcia, jak śmierdzi jej odbyt. wiem co piszę, bo sama wąchałam

Gość Vivieeenn
kotu też wali spod ogona. pogłaskałam go palcem wokół zwieracza i powąchałam rękę. coś strasznego

Gość Joela
Pogadaj o tym z koleżanką w końcu jest Ci najbliższa no i to jest jej ciotka

Gość Vivieeenn
Podszywaczu wymyśl coś ciekawszego

Gość Vivieeenn
koleżanka też capi :(

Gość Vivieeenn
Koleżanka wie jak wygląda mieszkanie jej ciotki, zresztą sama mnie tam zaprowadziła na początku. Gdy delikatnie Jej wspomniałam o tym "nieporządku" to odpowiedziała tylko, że jej ciocia przechodzi ostatnio ciężki okres...