Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samobójj

blizny po próbie samobójczej co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość samobójj

lipa nie? :o

Gość samobójj
a jak ktos kiedys zapyta to co? :o

Gość samobójj
cięte na wewnętrznej stronie nadgarstka :o

Gość Łonax88x
lipa :/ noś szerokie bransoletki

Gość samobójj
zszywane w poprzek żył zwalić na kota? :o

inaczej je sobie wyobrażałam. nie mówiłaś, że są zszywane. anyway, za głupotę się płaci. noś branzoletki, gut ajdija. i bluzki, swetry z długim rękawem jak najczęściej.

Gość samobójj
głupote... stare czasy... ale pamiątki zostały :o

jestem dosłowna, bo sama też się okaleczałam. i wiem, że to głupota. ale tylko to, życia bym sobie na pewno nie próbowała odebrać, nie miałabym na to tyle odwagi. no cóż, mam nadzieję chociaż, że teraz już u Ciebie dobrze.

Gość Lag
Potnij się razem z nami na forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość najszybsi są etiopscy biegacze
Lag hahahahahhaha potnij się razem z nami hahahahhahahahhahahahahahaahhahahahaha kogoś poniosło hhahahahhahaahhahaahhaha

Gość nic to o tym nie sądzimy
chodź w rękawach, bransoletkach albo lej na ludzi. Ostatecznie wciskaj im bajki albo mów prawdę. Pomysl, że mogło być gorzej np.: poziome głębokie blizny wzdłuż obu rąk. po kilka na każdej. To dopiero się rzuca w oczy

Gość Lag
A jest coś niewłaściwego we wspólnym cięciu? I nie przeszkadzajcie mi spamować: Więc jeszcze raz - Zapraszam na: http://www.lagata.pl

Gość Lag
No nie wiem. Myślę, że jest większa szansa, że ktoś tam zajrzy po takich postach, niż po nudnym wyklepaniu formułki ;/ Zresztą na razie moje sposoby działają :D

oprócz formułek są bardziej skuteczne metody :D watpie czy zaproszenie do ciecia kogos zacheci :D

Gość Lag
No może autor nie przyjdzie się z nami ciąć, ale może ktoś inny przyjdzie tam z ciekawości. Jakie znasz te "lepsze sposoby"?

dużo :D sporo się tego uczyłam, przyklad relkama moze a nawet powinna wzbudzac konstrowersje jednoczesnie zachecajac do konsumpcji w twoim wypadku do odiwedzenia strony, ale litosci twoje teksty o sexie grupowym czy cieciu mnie osobiscie odrzucaja chyba ze taka jest twoja grupa docelowa :D tnący sie zboczency :D hahha

Gość Lag
Tnący się zboczeńcy, albo pijane króliki :P Nie wydaje mi się, żeby tekst o cięciu można było odebrać poważnie. No i jetem ciekaw, czy przynajmniej nie kliknęłaś w ten link :]

przecietny uzytkownik forum moze i wejdzie ale pijane króliki wolą ambitniejsze reklamy :D nie ukrywajmy twoje relkamy mozna zaliczyc do bardzo prymitywnych :)

Gość ale gówniane forum
:O 🖐️ wszystko i nic bez żadnej myśli przewodniej. Jak ktoś idzie na jakieś forum to większość szuka czegoś konkretnego. A to, że trafia się inny dział to ok. Ale na tym waszym czymś jest wszystko. Bez senu grzebać we wszytkim

Gość ale gówniane forum
pomijając że pewnie chodzi o nabicie linków i wejść do botów googli.

Gość Lag
"przecietny uzytkownik forum moze i wejdzie ale pijane króliki wolą ambitniejsze reklamy nie ukrywajmy twoje relkamy mozna zaliczyc do bardzo prymitywnych" No tak gadać to każdy umie - gorzej z praktyką. Bardzo chciałbym zobaczyć przykład takiej "ambitniejszej reklamy" :] Gówniane forum - nie musisz grzebać we wszystkim :]

nie mówie o kafeterii tu wszytsko jest do dupy :D ale dobrej renomy o forum nie zyskasz takimi reklamami mi sie to kojarzy mówiac prosto z tandeta, ale zdaje sobie sprawe ze nie szukasz powaznych ludzi do powaznego forum wiec wiesz poziom reklam wprost proporcjonalny do poziomu forum

Gość Lag
Akurat ze swoim poziomem nie dałabyś rady na tym forum - jesteś zbyt infantylna.

Gość Lag
Wycieńczony chorobą, spragniony i blady, ale wciąż jeszcze mający władzę nad swoim wątłym i kalekim ciałem, powłócząc nogami, co jakiś czas podpierając się omdlałymi rękoma, przytykam do swych wysuszonych i opuchniętych ust znalezione i wydobyte z olbrzymim trudem kojąco na mnie działające wyśmienite parujące jeszcze stolce, będące esencją wszystkich zagadnień związanych z moim wyżywieniem i pozwalające przetrwać mi następny budzący trwogę dzień. Po uczcie, nie zważając na krążące nad głową sępy, oddalam się w półprzysiadach pod darzące mnie cieniem i ochroną konary zaprzyjaźnionego baobaba. :classic_cool:

Gość Lag
Tutaj dużo ludzi ma takie fantazje jak ten podszyw wyżej?