Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subaru dżampreza

TopModel: jury kontra sms

Polecane posty

Gość subaru dżampreza

może mi ktoś wytłumaczyć, po ch­uj było te jury złozone (przynajmniej po części) z profesjonalistów, któzy wiedzą co robią, o co chodzi w modelingu i jak ten świat wyglada skoro później i tak wygrana zależy od widzów i tego jak pdziałają na nich łzawe historyjki? głosowanie poprzez SMs jeszcze mogę zrozumieć w Idolu np. albo Mam Talent, w koncu od ludzi zalezy co chcą słuchać, oglądać, czyją płytę kupia bądź na czyj występ kupią bilety, ale w top model ????? zadna modelka nie zalezy od zadnych widzów! ona ma sie spodobac projektantowi ew. fotografom, zupelnie nic do powiedzenia nie maja zwykli ludzie nie zwiazani z modelingiem w zaden sposob!!! przeciez to jakis absurd, a laska chociaz ma kontrakt i tak kariery nie zrobi, pojedzie do Mediolanu, polazi przez rok jak setki innych polek-modelek i tyle, bo nie ma twarzy zupelnie do modelingu :O moglaby wygrac miejscowy konkurs miss ale na modelke to za malo :O

Ja tez się zgadzam! to pokazało że telewizja chciała poprostu zarobić kasę na tych smsach :/

Gość e tam przesadzasz
A co to takiego wielkiego trzeba mieć na modelkę? Nie rozumiem w ogóle tego słowa modeling, tej "kariery", tego wmawiania głupim laskom, że modelka to bardzo ambitne zajęcie, jak bizneswomen jakaś co najmniej. Żeby być aktorką lub piosenkarką trzeba mieć jakieś umiejętności, których przeciętnie ludzie nie mają, a żeby być modelką? Co to w ogóle za ambicja: marzę o karierze modelki (bo byłabym z siebie bardzo dumna, jeśli uznanoby, że potrafię najlepiej na świecie prezentować ciuchy). Przecież w tych pokazach chodzi o ciuchy właśnie: o efekt pracy projektanta a nie przypadkową babę która służy za ruchomy manekin. Dlaczego te dziewczyny tak marzą o tej jakże ambitnej posadzie?

Gość juryjuryjuryyy
przeciez jury przez wszystkie odcinki eliminowalo laski, ktore sie nie nadawaly i zostawili trzy ich zdaniem najlepsze, wiec tę jedynąmogli juz wybrac widzowie, nie wiem o co Ci chodzi.

Gość Lag
Witam. Zapraszam do odwiedzenia forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość prawie każdą babę możn
na modelkę wytresować :O 🖐️

Gość subaru dżampreza
chodzi o to, że oni może i co poniektóre wybierali pod względem modelingu, wyglądu typowej modelki, a niektóre pewnie musieli zostawic dla widzów, poopowiada taka że jest taka biedna, nieszczelsiwa, z malej wiochy i wygrywa, i nikogo nie obchodzi juz jej sztuczny usmiech i kiepska twarz do reklamowania czegos wiecej niz proszkow do prania :O [o pokazało że telewizja chciała poprostu zarobić kasę na tych smsach :/] właśnie :O ja wiem, ze nikt takich programów z dobroci serca nie robi :O ale żeby mieli choc tyle przyzwoitosci by nie robili z ludzi, ktorzy to ogladaja (przez co juz maja kase) az takich debili :O

Gość najszybsi są etiopscy biegacze
ale ludzie dają z siebie robić idiotów, więc o co ci chodzi?

Gość jestem w szokuu
jestem w szoku i mam niesmak że taka dziwka wygrała

Gość o ten zegar co nie chodzi
w którym punkcie nie rozumiesz?

Gość top model od poczatku byl
dla kretynow, kogo obchodza wychudzone pustaki :O

ale sobie wkręcacie, przecież najbardzie chodziło o to by jak najwięcej kasy zarobić z sms w przeciwnym razie decydowałby jury:P