Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninci

od pierwszego spotkania ciągnie mnie do łóżka...

Polecane posty

Gość Tak - babiarz
ninci Żadna szuja się do tego nie przyzna, choćbyś wzięła go na tortury. Będzie Ci tylko wciskał kit.-- powiedz, oni w ogóle nie mają uczuć ? z kim w końcu wiążą się na stałe? Babiarze na pewno nie mają uczuć, na pewno nie martwią się tym, ż ekogoś zranili. A gdy się zwiążą, to z jakąś kobietą, która im się wybitnie podoba z wyglądu, bo "będzie dobra na seks" (jak kiedyś usłyszałam przypadkiem jedną z rozmów dwóch facetów). , albo dlatego, że np. dzięki niej będą mogli osiągnąć jakieś inne korzyści. Ale i tak będzie jej wierny co najwyżej przez chwilę, a za jej plecami będzie miał kochanki.

Gość a ja najbardziej leje
ninci tutaj jedna z pomaranczy (nick) jest na bank po ciezkich przejsciach i raczej dobrze ci nie poradzi! zieje jadem do facetow na 1000000000000 km:D jak sie sama nie przekonasz to sie nigdy nie dowiesz:D i raczej sie sugeruj tymi poradami tutaj bo kafe jeszcze nikomu nie pomoglo! a gdzie wasza kobieca intuicja?

wilczyca 20 to ile ten twoj ma lat ze juz jest taki dorosly? buahahaha:D

Gość Tak - babiarz
Perkusja, owszem, można zakochać się i od pierwszego wejrzenia. Ale gdy zacznie się poznawać drugiego cżłowieka, czasem wystarczy pierwsze kilkanaście minut rozmowy, by przeszło. A przynajmniej zawsze możemy zdecydować, czy brniemy w to dalej, czy nie, niezależnie od fascynacji - rozsądek musi być.

Gość ninci
czyli nawet jeśli nie chodzi o jedną noc to też nie warto się z nim pakować w żaden związek i łudzić się że się zmienił albo nigdy taki nie był... dzięki wszystkim, idę spać na te niecałe 3 godz..wykonczy mnie zanim dam sobie spokój pewnie.. 🌻

Gość ninci
czasem wystarczy pierwsze kilkanaście minut rozmowy, by przeszło.--albo się nasiliło :O coś mi się wydaje że mi to wszystko bokiem wyjdzie postaram się Was posłuchać

Gość perkusja
oj tak, a ja najbardziej leje -> będziesz lał jak za tydzień ninci powróci do tego tematu jak już się przekona co zrobi ten facet po przespaniu się z nią. nara

Gość Tak - babiarz
Wilczyco, oni jeśli do czegoś dorosną, to tylko do tego, że muszą się wreszcie z jakąś kobietą związać, bo czas najwyższy, żeby mieć jakąś kobietę do przespania się gwarantowaną, a do tego wielozadaniowego robota, który mu wysprząta dom i ugotuje obiadek, kiedy ten nie będzie miał na to czasu i głowy do tego, bo będzie zajęty 5 czy 6-tą kochanką, i który mu wyprasuje najlepsze ubrania po to, by ten mógł iść na łowy jak najbardziej odpicowany.

Gość Tak - babiarz
To słodkich snów Ninci. I obudź się z właściwymi wnioskami, dla swojego własnego dobra.

Gość Tak - babiarz
Inaczej mówiąc - dorastają jedynie do tego, jak się dobrze i wygodnie w życiu urządzić.

Gość gussss
O czym Ty mówisz? Chcesz mu o tym powiedzieć i poprosić, żeby się wytłumaczył? Żadna szuja się do tego nie przyzna, choćbyś wzięła go na tortury. Będzie Ci tylko wciskał kit. To jest niestety prawda.. nie wyżalaj mu się , bo i tak to go nie weźmie, poczuje tylko jeszcze bardziej że ma Ciebie w garści..smutne ale prawdziwe

Ale facet może mieć 40 l i być bałwanem, a inny mając 25 będzie w porządku. Dorośnięcie nie zawsze idzie w parze z wiekiem.

wilczyca,tutaj masz odpowiedz: Tak - babiarz Wilczyco, oni jeśli do czegoś dorosną, to tylko do tego, że muszą się wreszcie z jakąś kobietą związać, bo czas najwyższy, żeby mieć jakąś kobietę do przespania się gwarantowaną, a do tego wielozadaniowego robota, który mu wysprząta dom i ugotuje obiadek, kiedy ten nie będzie miał na to czasu i głowy do tego, bo będzie zajęty 5 czy 6-tą kochanką, i który mu wyprasuje najlepsze ubrania po to, by ten mógł iść na łowy jak najbardziej odpicowany.

Tak - babiarz Akurat z tym się nie zgodzę, znam wiele poukładanych i naprawdę szczęśliwych par po wieloletnim związku, niektórzy faceci są zdolni do miłości, jest ich wielu tak jak i potencjalnych ruchaczy :

Gość Tak - babiarz
Wilczyco, nie zrozumiałaś mnie - to, co napisałam powyżej (o tym, do czego dorastają), dotyczyło BABIARZY I INNYCH MANIPULANTÓW. Nie wszystkich mężczyzn. Sama zresztą podałam wcześniej przykład jednego z moich byłych, który był porządnym i uczuciowym człowiekiem. Wilczyca20 Ale facet może mieć 40 l i być bałwanem, a inny mając 25 będzie w porządku. Dorośnięcie nie zawsze idzie w parze z wiekiem. Dokładnie tak. Znam jeszcze starszych, niż wymieniłaś, poszukiwaczy wrażeń.

Gość Tak - babiarz
[zgłoś do usunięcia] a ja najbardziej leje - Ho, ho, widzę, że w czymś się ze mną wreszcie zgadzasz.

z toba sie nikt tutaj nie zgadza! nawet poplecziczka wilczyca! tobie juz nic nie pomoze,tyle masz jadu w sobie!

Tak - babiarz czasem i na babiarza przyjdzie czas by się zakochać, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka :) Wiem, że są starsi , ale jakoś obrzydliwe wydało mi się wymienienie tu 50 latka - babiarza bo tu już czuję się zdegustowana..

Gość Tak - babiarz
Puknij się w głowę i naucz czytać ze zrozumieniem. Jeśli ktoś tu pluje jadem, to tylko Ty.

Gość Tak - babiarz
W przypadku babiarza będzie to krótkotrwałe i zazwyczaj czymś podszyte - albo chęcią zaliczenia kolejnej zdobyczy, albo osiągnięciem innych korzyści. Nie widziałam jeszcze w życiu innego babiarza, niezależnie od jego wieku.

Gość Tak - babiarz
To ostatnie było do Wilczycy.

Powiem tak w moim krótkim 20 letnim życiu spotkałam jednego babiarza który przeszedł metamorfozę jest to mój były chłopak, płakał jak z nim zerwałam i do dzisiaj chce być ze mną mimo, że minął już dokładnie rok. Oni też potrafią kochać, tylko muszą się do porządku wyruchać :P

Tak - babiarz ty jeszcze dobrego slowa tutaj o facetach nie napisalas,wiec daj sobie spokoj!

a ja najbardziej leje - Nie bulwersuj się faceci potrafią być kochani słodcy mili potrafią nam poprawić humor i potrafią kochać - TYLKO NIE WSZYSCY i o tym dyskutujemy :)

Gość Tak - babiarz
Wilczyco, wybacz, ale w metamorfozy babiarzy nie uwierzę (każda taka naiwna wiara źle się dla kobiety kończy, ale jesteś jeszcze młodziutka, więc jeszcze na szczęście mężczyźni nie pokazali Ci, jak potrafią być okrutni i bezwzględni - w Twoim wieku myślałam podobnie). Więc albo ten Twój nie był i nie jest babiarzem, albo masz pecha, nie wiedząc o tym, czego Ci nie życzę. Mam nadzieję, że ten Twój to mężczyzna, który nigdy babiarzem nie był i że czeka Cię z nim pełnia szczęścia! Co do płaczu, to akurat żaden dowód. Bo to jedna z najczęściej stosowanych sztuczek włąśnie takich bawidamków oraz damskich bokserów (najpierw przyłożą, potem będą ronili rzewne łzy, jak im przykro i że się nie powtórzy, potem znów przyłożą, i znów łzy - typowe udawanie niewiniątka, które niby nie wie, co robi).

tez przesadzacie z tymi swoimi tylkami sie nie wymydli a doswiadczenia nabierzesz I to własnie pokazuje jacy jesteście różnorodni. I jak ciężko Was rozszyfrować. Piszesz takie coś, że idź nabierzesz doświadczenia, a jak już to zrobi to pojawią się komentarze, ale z Ciebie kurwa itd. tego właśnie nie potrafię zrozumiec

Gość Tak - babiarz
a ja najbardziej leje Tak - babiarz ty jeszcze dobrego slowa tutaj o facetach nie napisalas,wiec daj sobie spokoj! Nie napisałam dobrego słowa o babiarzach, zgadza się, bo o nich nie da się napisać dobrego słowa. O innych mężczyznach - owszem, i to nieraz wiele. Ale nie rozmawiamy tutaj o tych innych, normalnych, tylko o babiarzach.

Tak - babiarz Tu bym mogła się kłócić, ale uważam że panuje wolność słowa. I masz prawo do własnego zdania, wiem co widziałam, co przeżyłam, mój były był babiarzem, ale zmieniło mu się to w okresie w którym byliśmy razem , tyle w tym temacie. Mój obecny partner też miał przede mną kilka dziewczyn z którymi był tylko dla jednego, ale już jesteśmy razem ponad 6 miesięcy i wiem, że w stosunku dla mnie taki nie jest, choćby nie wiem co kto powiedział :)

Gość Tak - babiarz
Wilczyca20 tez przesadzacie z tymi swoimi tylkami sie nie wymydli a doswiadczenia nabierzesz I to własnie pokazuje jacy jesteście różnorodni. I jak ciężko Was rozszyfrować. Piszesz takie coś, że idź nabierzesz doświadczenia, a jak już to zrobi to pojawią się komentarze, ale z Ciebie k**wa itd. tego właśnie nie potrafię zrozumiec Bo takie coś mówią tylko hipokryci. Nie ma dla nich problemu, jak jakaś kobieta "nabierze doświadczenia", ale jeśli potem owa kobieta stałaby się ich kobietą, to nie mogliiby sobie poradzić z tym, że z kimś przed nimi spała (często nie potrafią sobie poradzić nawet z jednym poprzednikiem, a co dopiero z paroma) i potem wypisywaliby, jak nieraz tu widać na Kafe, że na żonę chcą tylko dziewicy.