Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalne pytanie mam

Do pań o ocene rozmiaru. foto. i odp na moje pytanie. poważnie pytam

Polecane posty

Nie chcę oceny czy fajny, ładny, brzydki bo domyślam się że kobiki nie przywiązują zbyt dużej wagi do wyglądu penisa - to nie nowa torebka czy buty w których można się pokazać na ulicy. Penis ma być funkcjonalny. No i o to mam pytanie. Moja dziewczyna nie chce zdecydować się na seks analny bo mówi że za duży. A z exem to robiła. Nie wydaje mi się aby był jakiś wyjątkowo duży. normalny. Na filmach mają większe. czy faktycznie taki niby za duży czy to wymówka? dodam że seksu analnego nigdy nie próbowałem dlatego pytam. ps.może tak wyglądać ale nie jestem wygolony tylko przystrzyżony. nie należę do osób którym frajdę sprawia ciachanie sobie jaj żyletką 🖐️ ps2. jesli to ujęcie jest złe to mam trzy inne. nie umiem robić zdjęc strzeliłem szybko 4 fotki bo i tak czułem się jak debil stojąc z tym aparatem i sterczącym fiutem:O http://img163.imageshack.us/i/fota1.jpg/ http://img13.imageshack.us/i/fota2xs.jpg/

Gość studentka Basia
taki biały to chyba ci zamarzł w lodówce

Gość Asiuna z Torunia
Podaj proszę rozmiar w centymetrach to Ci odpowiem. Zdjęcia przekłamują

Gość jasne jasne
:O🖐️

powiem tak:nie dziw sie dziewczynie bo to czym dysponujesz moze jej sprawic bol,nie zmuszaj do tego,moze kiedys sama zaproponuje?:)

nie wiem jaki rozmiar nie mierzyłem a nawet jeśli to dawno temu i nie pamiętam. a taki jasny bo z lampą . ma normalny kolor i nie trzymam go w lodówce:D jakby co🖐️ do niczego jej nie zmuszam. jestem tylko ciekaw. bo jesli chodzi o rozmiar to ok, trudno. ale jeśli z ex chciała a ze mną nie bo cośtam, nie wiem co to już inna sprawa.

Gość Asiuna z Torunia
To się nie dowiesz

aha no kurna, zapomniałem:O to pytanie jest oczywiście do pań (ewentualnie panów:D) które mają za sobą seks analny i doświadczenie w tym temacie🖐️

Gość Asiuna z Torunia
Ja ma doświadczenia w analku, uwielbiam go. Kilka razy panowie przesyłali mi zdjęcia swoich klejnotów, ani razu zdjęcie nie odzwierciedlało rzeczywistości

Gość anka_firanka
Mysle ze ma 19/20. Fajny jest :)

aha. to powiedz mi jaki rozmiar dla ciebie ok do analu a jaki nie? mniejwięcej plus minus 2-3 cm

co do anala to owszem jest to dosc bolesne dla poczatkujacych ale odpowiedni trening czyni mistrza:P...jednak zawsze facet musi byc delikatny i wiedziec co i jak..proponuje pozycje na jezdzca(o ile twoja dziweczyna sie zdecyduje) i niechc sama decyduje o intensywnosci i glebokosci:)

Gość Asiuna z Torunia
NIe rozsmieszaj mnie. Co Ci da ten rozmiar, skoroi nie znasz podobno swojego. Szkoda czasu na twój topik.

tylko że ja nie mam doświadczenia w analu bo żadna z dziewczyn z jakimi sypiałem nie chciała . a ja nie namawiałem. ale jestem ciekaw i trochę mnie to kręci.

Gość Asiuna z Torunia
Hahaha

jak mi podasz ten dla ciebei ok rozmiar to sobie póxniej może zmierzę :O teraz nie będe szukał linijki ani miarki :O wiem tylko że środkowy palec dłoni mam 10cm bo kiedyś mierzyłem a penis nie jest dwa razy dłuższy więc 20cm nie. ale powiedzmy 18. czy 19. to za dużo na anal dla ciebie? i to nie obwód sie liczy bardziej? kurwa tyle topików o analu , seksie niby wszyscy tak wszystko wiedza a jak normalne pytanie zadaje to brak konkretów:O🖐️

Gość anka_firanka
18 czy 19 to duzo do anala, przynajmniej dla mnie ;)

o jakie jeszcze konkrety ci chodzi?napisalam wyraznie i wyczerpujaco wydaje mi sie.to powiem tak:masz kawal ch....a chlopie i bedzie ciezko:P:P

no ale przecież nie musi wejść cały. co za różnica jaka długość? tego właśnie nie mogę zrozumieć.

Gość Na początek
to każdy ch.uj jest za duży, a potem wchodzą lekko, i nie masz za dużego ani za grubego.

Gość Asiuna z Torunia
Gruboś liczy się wyłącznie. Głębokość penetracji zawsze można regulować. 16-17cm zmieszczę w całości. Wiem, bo byłam z takim przez 5 lat. W niektórych pozycjach był za długi na pełną penetrację.

a i jeszcze cos.na pewno jej ex mial mniejszego i dlatego sie zdecydowala,z toba boi sie ze bedzie ja bolec,w sumie ja rozumiem...moj ma 18 i tez dlugo musi mnie namawiac:P:P...

Gość Na początek
20 na długoś to żaden problem 20 na grubość to dopiero kłopot Pupa jest jest dostosowana do grubości g....a

albo ja czegoś nie rozumiem albo hm pytanie o długość. a nawet jakby miał pół metra ale był cienki to i tak odpada? ps.mam w nosie że się ze mnie nabijacie:D gdybym nie wkleil fotki to by w ogóle odzewu nie było bo identyczny topik założyłem ale bez zdjęć i nikt mi nie odpowiedział. a co trzeci top o analu

Gość Asiuna z Torunia
Osobiście go mierzyłam .MIał też prawie 17cm w obwodzie, Na poczatku anal wydawał mi się niemozliwy z takim grubaskiem, ale później okazało się być fajnie.

nie jestes zbyt bystry co?wiec tak.jak jest gruby jak twoj to moze byc problem,dlugosc nie jest tak wazna bo moze ja regulowac bedac na tobie KPW??????????

Gość krychoVVVVVVVVVV
co, taka rozjebana twoja panna ze w dupsko chcesz pakowac buahahha

Gość wez chlopie pomysl sobie
patrzac na swojego fiuta, że to ktos by ci zapakowal w twoja dupe .... i juz masz odpowiedz

ok dobra już rozumiem. czyli jesli chodzi o grubość to nie ejst tak źle bo nie mam grubego. nie namawiam jej i nie naciskam, ale podczas seksu dotykam palcami i widzę że jej się to podoba. więc może sama zachce. albo może znamy się za krótko czy coś. nie wiem ale od razu mi powiedziała że odpada bo za duży. nawet bez żadnej próby i to mi się wydało podejrzane. jakby nie chciałą ze mną wiem że pisze jak gośc z gimnazjum ale miałem nieprzespaną noc, jest zimno, zaraz musze wyjść z domu i jechać pewnie jak ostatnio 2h aż 30km:O dzięki za odpowiedzi