Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkkkkaa

Jest mi troche przykro... :(

Polecane posty

Gość olkkkkaa

Kocham mojego faceta, dbam o Niego, oboje studjujemy, jak mnie odwiedza czesto je u mnie obiadki (oczywiście sama mu wciskam bo jak to facet w gre wchodzi kfc i pizza codziennie), zawsze jak przyjdzie oddaje Mu co tylko mam, a czasami to myśle ze mu usługuje, ale chce dbac o najukochansza sobe na swiecie. Czasami tylko jest mi przykro, ze ja nie moge doprosić sie zwykłego smsa: "kocham Cie" w ciągu dnia, bo on ma podobno zalatany dzień :( szanuje to ze wykorzystuje prawie kazda wolna chwile zeby byc ze mna, ale ja mam tez inne potrzeby, dlaczego On nie zwraca na nie uwagi? :( (odrazu dodoam ze niejednokrotnie mu o tym mowiłam) Tylko nie piszcie ze jestem jakas głupia, ze to ja sie mam zmienic tlyko pocieszcie mnie jakos bo jest mi zle...

Gość olkkkkaa
nikt mi nie podpowie nic?

Skąd ja to znam ???;p Powiem Ci, że ja też nie mam co oczekiwać na smsa w stylu ,,kocham cię", chociaż sama nie wiem dlaczego ;/ Powiedz mu wprost, że chciałabyś czasami usłyszeć coś w tym stylu, to nie jest twoja wina, że on tak nie pisze, a może on po prostu nie wie, że chcesz by tak pisał?? Może myśli, że w ten sposób narzucałby się??

Gość dzifny
powiedz mu, ze wymagasz smsow za obiady

Heh, e tam. Przecież to nie o to chodzi :) Dziewczyna się stara, a chłopak mógłby się chociaż trochę odwdzięczyć, korona mu z głowy nie spadnie, jak czasami napisze jej coś miłego.

Gość dzifny
jak nie o to, polowa posta o obiadach, druga polowa o smsach :classic_cool:

e tam ;/ Z tymi obiadami to pewnie o to się rozchodzi, że dużo dla niego robi, a smsy to swoją drogą ;p kurcze, ale ile problemu sprawia napisanie jednego smsa??