Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynowa czekoladaa

Podkochuję się w koledze ojca i...

Polecane posty

Ehhh...Historia rodem z tanich filmów. Otóż lecę na kolegę swojego Ojca....on niestety na mnie też. Ostatnio doszło miedzy nami do zbliżenia. Już nie wiem co robić ;( Czuję,że go kocham...ale wiem i tak że nic z tego nie będzie. Powód? różnica wieku...ja mam 19 a on 43. Kolejnym powodem jest fakt, że to kumpel mojego Taty i Rodzina nigdy nie zaakceptowałaby czegoś takiego :/ Jestem w koszmarnej sytuacji :( Co robić? :(

nikt nie pomoże?:(

Gość fffffffswwwdsds
a jak mam Tobie pomóc? To Ty wiesz czy z tego może wyniknąć coś poważnego. Czy on ma żonę i będziesz tą trzecią czy traktuje Ciebie poważnie czy jak zabawkę. I wreszcie jeśli jest kawalerem a ma 42 lata to dlaczego?

Gość Eleeene
a na co Ci taki stary piernik , starszy o 24 lata ? Nawet jak jes wolny to dzieli Was pokolenie. Dziewczyno utnij to , bo wynikna same problemy . A on to dla mnie w ogole nie ma rozumu, wchodzic w zwiazki z tak mlodziutka kobieta, zabierac jej mlodosc ,wchodzic z butami do rodziny kolegi. Bezmyslny stary pryk. ( jesli ma zone i rodzine,to ojciec powinien mu odstrzelic przyrodzenie !!!)

Gość Cytrynowa czekolaaa
Nie, nie ma żony. Jest 3 lata po rozwodzie. Jego była żona zdradzała go. Co z tego że jest dużo starszy skoro nie wygląda na swój wiek. Ludzie daja mu 35 lat. Jest bardzo zadbany pachnący i męski. Podnieca mnie

Gość to nic nie mów rodzicom.
jak znajomość się bardziej rozwinie i będziecie chcieli być ze sobą to wtedy powiesz. teraz cieszcie się sobą w tajemnicy.

Gość Eleeene
i co z tego , ze wyglada na 35 jak fizycznie ma 43. Kazdy robi oczywiscie co chce ale ja uwazam, ze szkoda,zeby taki staruch ( dla Ciebie oczywiscie) jechal Ci po emocjach. Bedziesz za moment zgorzkniala przy nim 30 latka albo 40 latka. Jak Ty z nim na ulicy sie bedziesz pokazywac -warto tak? Jest po rozwodzie -ok. Ale ma przaszlosc za soba. Ty masz studia przed soba.Czas fajny na nowe znajomosci. Przy nim bedziesz kontrolowana, nie ruszysz sie nigdzie, bo bedzie dzwonil, sledzil .Takie zwaiazki czesto maja taki scenariusz. Skorzystsz z rad -dobrze. Odrzucisz -twoja sprawa.

Elene może masz trochę racji. Ostatnio uprawialismy seks na stole w jego kuchni. Wziął mnie z zaskoczenia i robił to bardzo mocno. Było super,ale później miałam wyrzuty sumienia :(

Gość gvjhgh
Też lubie starszych facetów ,ale 24 lata to przesada ,jak romans sie skonczy to bedziesz sobie pluła w brode jak mogłam w ogóle na niego spojrzeć. Skoro juz musisz to weź sobie kogoś 10-15 lat starszego , wtedy to jeszcze ma sens a facet nie jest starym , zboczonym prykiem , który mysli ,że jeszcze może a chuja tam może :P

mezczyznom imponuje jak mlodsze dziewczyny ich podrywaja. skoro nie ma kobiety chce Ciebie ale ja bym nie liczyla na staly zwiazek - raczej relacje kochanka-kochanek. poszukaj sobei lepiej faceta w swoim wieku, a o nim zapomnij - terz bedzie latwiej niz jak cos sie miedzy Wami rozwinie. a skoro do kolega ojca to pozniej nie bedzie tak latwo to zakonczyc - albo ojciec straci znajomego albo bedzie z nim dalej utrzymywal kontakty, a wtedy Ty bedziesz sie malo komfortowo czuc

cały czas myśle o seksie z nim :( ciąle siedzi w mojej głowie. Naprawde mi imponuje...