Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

very lucky star

Co myślicie o kaloszach na zimę????

Polecane posty

co roku kupuję skórzane buty i co roku w końcuu mi one przemakają, pomyslalam ze moze kupię sobie kalosze, które wyglądają nie do końca jak kalosze :) no i mają w środku futerko - tylko czy takie buty są rzeczywiście ciepłe?

Gość sadfergthyjuk
ja miałam kalosze firmy Hunter,były z futerkiem i powiem ci ze marzły mi nogi.Nadaja sie na jesienne słoty ale nie na takie mrozy jak są teraz.Poza tym bys sobie wybiła zeby bo mimo wszystko,ze mają podeszwy traktorowe to ..dalej jest to guma i śliska sie w nich jak nie wiem co.

na jesień - tak na zimę - za zimne jeśli każde buty Ci przemakają - idź do sklepu sportowego i kup sobie porządne buty trekingowe plus impregnat w sprayu - cena nieporównywalnie mniejsza niż 1300 za kalosze (!!!), a będa ciepłe i posłużą Ci przez lata całe

ja mam kalosze myśliwskie gruba skarpeta + futerko w tych kaloszach i zdechniesz a tobie noga nie przemarznie , z resztą używam je już trzy lata do chodzenia po lesie w największe mrozy i nigdy nie mam zimnej nogi:)

wiesz, Ostra, jak mam wybór - albo mi paluchy odmarzną, albo założe trekingi - to z radochą zakładam cieplutkie buty sportowe i zasuwam do roboty

Ewa jest wiele ocieplanych skórzanych butów które nie przemiękają, wystarczy poszukać, poczytać zapewniam ,że się coś znajdzie :D Nie wyobrażam sobie iść do pracy w trekingach, (świetnie pasują do kiecki :D ) a potem albo siedzieć 8 godzin w nich za biurkeim , albo nosić buty na zmianę..

cześć Ostra , zgadzam się z tym, że buty trekingowe to raczej mało kobiece i niestety brzydkie :o Są skórzane buty które nie przemiękają, warto zaopatrzyć się też w ten spray zapobiegający przedostawaniu się wilgoci do buta

Fakt, te buty trekingowe są okropne. Ja wolę marznąć w nogi - jestem głupia dzida jednak:o Ale żeby kalosze kosztowały 200 zł to jest jakieś nienormalne dla mnie:o

butów na zmianę nie noszę, tylko trzymam w pracy na stałe a w kieckach też nie chodzę, do spodni mi pasują jak ulał więc - każdemu - co lubi :)

Szpileczka 🌼 Fakt, spray jest fajny i działa :) Podając linka chodziło mi o fason, nawet nie zwróciłam uwagi na cenę ;)

Ja mam dziś spódnicę do połowy uda. A noszę jeszcze krótsze. Dlatego noszę ciepłe rajstopy i jeszcze skarpetki pod nie:D Z wierzchu niby wszystko eleganckie, wysoki obcas, szmery bajery - a pod spodem ciepła bielizna:D Tylko mój chłop o tym wie:D

Oblubienica , serio nosisz takie krótkie? Nie spodziewałabym się po Tobie :D Podziwiam, podziwiam :D P.S mam manię ostatnio na kupowanie grubych rajstop 😭

kalosze są fajne, ale nie na zimę. Buty na zimę trzeba kupować z głową tym bardziej jeśli nie jeździ się autem i dużo chodzi

Dlaczego byś się nie spodziewała:( Że co? jestem jakaś zacofana?😭 Pokazuję to, co mam najlepsze - szkoda tylko, że nie mogę chodzić z zasłoniętą gębą:o

Taki problem, że jak ktoś jeździ komunikacją miejską w dużym mieście, na dworze jest na minusie 20 stopni, nie chce mu się targać butów na zmianę :O Dlaczego z góry zakładasz,że kozaki mają przemiękać?