Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoollinka

Proszę o szybką pomoc

Polecane posty

Gość hooIlinka
Jestem spermocholiczką :classic_cool:

Pisałaś,że oblewałaś na łuku.Ja łuk robiłam na sposób,aby nie było niespodzianki. Jeździłam Grande Punto i jest to bardzo prosty sposób. Jakim samochodem Ty jeździłaś?

Gość hooIlinka
Hoduję stonki na parapecie :classic_cool:

Gość hooIlinka
Oblewałam, bo głowę miałam cały czas na siedzeniu egzaminatora i widziałam jedynie jego rozporek :O

Gość dakmara
Mnie też zaczernili nigeryjscy studenci prawa na imprezie w akademiku :) Dla równowagi wybielili mi zęby :P

Gość CzekoIada
Śpię rodzicom w nogach :classic_cool:

Zajrzę później.Teraz nie mam czasu. Czekolada-mam nadzieję,że się jeszcze tu spotkamy :D

Gość .dakimara
Szczekam na pociągi :)

Gość .dakimara
Napadam na kajaki, słuchając przy tym pirackich mp3 :classic_cool:

Gość hooIlinka
Odkąd dowiedziałam się, że gryzonie zjadają swe odchody, zawierające dużo witamin i zw. mineralnych, sama zaczęłam tak robić :) PS. Wierzę, że dożyję dzięki temu 100 lat :classic_cool:

Hej dziewczynki :) Niestety chyba przez te śniegi internet mi wariuje i odkąd wróciłam do domu tzn od jakiejś 17 dopiero teraz nie dawno się pojawił. Niestety nie zdałam :(:( Byłam ostatnią która czekała na egzamin. Pan egzaminator troszkę się załamał jak zobaczył że pare minut przed zakończeniem swojej pracy jest jeszcze jedna osoba. Niestety bardzo nie miły był , trema mnie zjadła , tak strasznie się denerwowałam , szybko szybko, i oblałam :(:(

No nareszcie się odezwałaś :D Szkoda,że nie zdałaś,ale nie martw się.Może uda się następnym razem. Na czym Cię oblał?

Najechałam na linie a wcale jej nie widziałam bo był śnieg ale stwierdził że była widoczna i raz mi zgasł :(

Bardzo chciałam tu zajrzeć,ale miałam problem z internetem,a dokładnie z dostępem do niektórych stron :( Być może jesteś już po kolejnym egzaminie??? Zdanym ! :) Będę tu zaglądać.Może jeszcze się odezwiesz.